· 

3x berry! Magazine

Sendra boots op groene ondergrond - cowboylaarsjes gefotografeerd door Landa Penders voor Van den Assem.

Afgelopen maandag was de deadline voor het aanleveren van het berry! magazine van aankomend najaar. Elk modeseizoen werk ik met mijn collega’s van de marketingafdeling en fotostudio van Van den Assem aan het magazine. We laten daarin de nieuwste collectie zien en zorgen voor interessante artikelen vol inspiratie. Dit is alweer de vierde berry! waar ik aan meewerk. Hij ligt in september pas op de mat, dus tot het zover is kan ik nog niets laten zien. Maar ik kan natuurlijk wel een greep uit voorgaande edities delen!

berry! Magazine - SS16

Ik werkte voor het eerst mee aan de voorjaarseditie in 2016. Met een half nieuw team in de fotostudio kwam ook nieuwe inspiratie voor de productfotografie en dus gingen we destijds voor een schone, frisse look. De schoenen en accessoires stonden in een witte wereld tussen blokken en soms lieten we ze ook zweven. Als leuke binnenkomer gingen we met de hele redactie op de foto voor een spread in het magazine! 


berry! Magazine - FW16

Dit seizoen pikten we al gauw een trend op: we gaven de schoenen een ondergrond van beton. Op elke foto hebben we de speciale kenmerken van elk product uitgelicht. De stenen look paste goed bij de trends van het najaar van 2016, zoals bijvoorbeeld de kleurcombinatie cognac en zwart, maar ook glitter en pastelkleurtjes knalden op het grijze beton. 


berry! Magazine - SS17

De een na laatste editie bevatte witte, maar ook kleurige ondergronden die goed pasten bij de schoenen, tassen en accessoires. Daarnaast werd het team van de fotostudio uitgelicht, waar ik in dit artikel eerder over heb geschreven, inclusief toffe portretten geïnspireerd door bekende stijliconen. Ook hebben we producten op modellen gefotografeerd en portretten voor andere artikelen gemaakt. 


Nog even geduld tot de najaarseditie van 2017 uit is! Heb jij het berry! magazine al eens eerder in je handen gehad?

 

Disclaimer: niet elke productfoto die ik hier laat zien is door mij gemaakt, ook mijn getalenteerde collega-fotografen Giovanni Karg, Kimberley Helmendag en Kelly Alexandre hebben meegewerkt. :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0