Giveaway Actie - Winnaars van de Headshot Fotosessie!

Giveaway winnaars van de headshot fotosessie giveaway door Landa Penders

 

Het is zover! Ik ben jarig (woohoo) en kies vandaag de winnaars van de giveaway. Tien dagen lang heb je de kans gehad om met de beschrijving van jouw ideale headshot een fotosessie te winnen. Op elk platform (instagram, facebook en hier) heb ik veel leuke, inspirerende inzendingen ontvangen. Dank jullie wel, daarvoor!

Het was niet gemakkelijk om de winnaars uit te kiezen, want ik gun iedereen wel een nieuwe, goed doordachte profielfoto. Om de knoop door te hakken, heb ik extra gelet op de inspiratie die ik kreeg van de inzending. Hier volgen de winnaars en mijn reactie:

 

 

Francis Pronk

Instagram - Francis Pronk

“Leuk! Ik ben zoals je weet Francis. En kreeg toevallig eergisteren een melding van Facebook dat ik m'n profielfoto misschien eens moet veranderen, omdat ik die al heel lang heb :') mijn ultieme headshot is kleurrijk en heeft een old school feeling. Ik voel me na 28 jaar nog steeds Baby Spice (Girl Power!) en ben gek op oude Disney-films en 80's/90's tv shows. Oh en ik hou van glitters en Unicorns 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄”

Francis, lekker wijf dat je bent! Je ‘Baby Spice’ en liefde voor glitters hebben me overtuigd. Ik zie gelijk iets voor me met veel tinten roze in een old school muziekvideo. Het lijkt me heeeeel gaaf hier iets mee te doen!

 

 

 

Illustratie van Pam Voskuilen geïnspireerd door Salvador Dalì

Facebook - Pam Voskuilen

“Leuk initiatief! Ik ben nu bezig met het opzetten van een website, dus dit komt perfect uit! Alhoewel ik als illustrator goed ben in dingen op papier zetten, werkt dat niet hetzelfde door de lens. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het surrealisme en met name Salvador Dalì. Ik vind niet alleen Dalì zijn werk geweldig, maar ook zijn personage.  Zelf ben ik ook altijd een vreemde vogel geweest en kan ik mij wel vinden in deze persona. Ik heb mezelf altijd al á la Dalì willen fotograferen. De fotos zijn zo krachtig maar ook knotsgek en origineel. A headshot fit for an artist. Ook leek het mij leuk om dit te combineren met een vleugje natuur, mijn andere inspiratiebron. Ik heb genoeg fotos van Dalì ter inspiratie!”

Hoi Pam! Je hebt me overtuigd met je liefde voor Dalì! Ik heb eerder dit jaar in ‘t MoMA nog staan staren naar wat originele werken van hem. Ik vind het leuk hoe je jezelf beschrijft als vreemde vogel, laten we verzinnen hoe we jou op surrealistische neer kunnen zetten!

 

 

 

Danielle Lakeman

Blog - Danielle Lakeman

“Jaaaaa, dit wil ik! Jouw account is een van mijn favo's op het moment en zoveel liefde voor jouw foto's! Jij verdient sowieso snel heel veel meer volgers! Maar écht! Het headshot zou ik voor mijn nieuwe blog willen gebruiken (allesvandaan.nl) waarbij mijn persoonlijkheid naar boven komt: kleurrijk, ietwat sarcastische humor en een tikje artistiek. Zolang het maar verre van standaard is, maar gelukkig weet ik zeker dat dit bij jou wel goedkomt! ”

Lieve Daan, wat heb je een moedig blogartikel geschreven. Ik vind het heel leuk hoe jij jezelf weer opnieuw open wilt stellen. Daarbij vind ik je roze haar helemaal geweldig. Het lijkt me ontzettend leuk om jou te leren kennen en je een mooi headshot te geven! Let’s do this!
 

 

Gefeliciteerd, girls! Ik zal contact met jullie opnemen om alles in gang te zetten! Stay tuned, binnenkort zal ik de nieuwe headshots van deze mooie vrouwen delen! Maar eerst, ga ik even mijn verjaardag vieren.. ;) 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0