· 

Backstage bij 'The Lucid Girl'

Afgelopen vrijdag heb ik mijn nieuwe camera in gebruik mogen nemen tijdens een fotoshoot met de prachtige, rozeharige Kim Langhout. Als concept voor deze fotoserie is het moment waarop Kim nu in haar leven staat gekozen. Heel persoonlijk dus. Met veel verwijzingen en subtiele symbolen hebben we met het team een prachtig verhaal neergezet.

We mochten een heel fijn studio'tje gebruiken in de Veerhaven in Rotterdam. Rond 10 uur begonnen we met het brainstormen en maakten we een plan van aanpak. Ik heb daarna een rondje door de buurt gelopen om locaties te scouten. Met mijn mobiel heb ik talloze plekken vastgelegd, zodat ik ze aan het team kon laten zien en niet meer zou vergeten. In totaal hebben we vijf verschillende sets gecreëerd, die allen een bepaald moment symboliseren voor Kim. We hebben gebruik gemaakt van een 90's vibe, glitter en felle kleurtjes. Ik zou graag meer willen vertellen, maar voor nu moeten jullie het doen met de backstagefoto's.

Team

Fotograaf: Landa Penders

Model: Kim Langhout

Stylist: Desiree van Blitterswijk

MUA: Chloé Pessy

 

Ik word altijd heel vrolijk van het verwerken van persoonlijke thema's in fotoshoots. Zin om samen te werken? Hit me up

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0