· 

Casa Maria & MOSS in Breda - berry! Magazine

 

Voor de najaarseditie van berry! Magazine van Van den Assem ben ik in Breda beland. Daar heb ik voor een artikel over hotspots in Breda het interieur van een vijftal toffe winkels en eetgelegenheden mogen fotograferen. Het hele artikel lees je hier. Tussen alle hotspots zaten twee persoonlijk favorieten. Niet alleen zijn deze winkels enorm fotogeniek, de mooie spullen die zij verkopen kunnen zo op mijn verlanglijst gezet worden. :) Daarom vind ik het leuk om de foto's ook zelf te delen! Komen ze: 

 

Casa Maria Breda - door Landa Penders

De kleurrijke wereld van Casa Maria - Ginnekenweg 71

Wat een geweldige winkel is dit! Ik kreeg het gevoel alsof ik op vakantie een sfeervolle souvenirwinkel bezocht. Ik werd vriendelijk en open begroet in Casa Maria en het voelde alsof ik met mijn camera op ontdekkingsreis ging. Je vindt hier een bonte verzameling van gebruiks- en interieurartikelen uit verre landen. Je scoort hier gerust een origineel cadeautje of een kleurrijke, authentieke toevoeging aan je interieur.

 

Casa Maria Breda - interieurfotografie - berry! Magazine - door Landa Penders

Interieurinspiratie opdoen bij MOSS - Ginnekenweg 39

Als je voor de relatief smalle gevel staat, verwacht je niet dat er binnen zo’n lange ruimte vol prachtige meubels, huisdecoratie en bloemen volgt. Er is geen hoekje hier dat niet inspireert. Dat maakt deze winkel enorm fotogeniek! Ik zag overal veel moois, dus stoppen met fotograferen was lastig. Een opvallende eye-catcher is de air plant: een luchtplantje dat voedingsstoffen uit de lucht haalt en in een soort geweven gaas hangt. MOSS is wat mij betreft een dikke aanrader als je iets unieks in huis wilt. ;)

 


Tot zover mijn interieurfoto's van Casa Maria en MOSS uit Breda. Ken jij deze hotspots in Breda al? Of ga je ze binnenkort bezoeken?

Reactie schrijven

Commentaren: 0