· 

Van den Assem FW17 - Sharien en Remco + backstagevideo

Morgen staat er weer een nieuwe studio-shoot voor Van den Assem op de planning. Daarom leek het me leuk om vandaag juist het resultaat van de vorige shoot te laten zien. Het was nog zomer toen we de nieuwe wintercollectie fotografeerden op modellen Sharien en Remco. Dat blijft altijd een beetje gek voelen, ook al is het normaal in dit wereldje. Je wilt immers de foto’s al hebben voor het seizoen echt aanbreekt.

 

Hierboven zie je de backstage-video die ik tussen schoenneus en lippen door heb gefilmd. Ik werk samen met twee collega-fotografen in de fotostudio van Van den Assem, dus ook op een shootdag als deze fotograferen we om de beurt. We bedenken van tevoren altijd hoe we het gaan aanpakken en stemmen onze smaken op elkaar af. Deze keer bedachten we hoe we iets konden toevoegen aan de foto’s om het iets spannender te maken. Daarom hebben we de spiegel toegevoegd, die zorgt voor een manier om een creatiever beeld te maken.

Van den Assem FW17
Styling: Miquel Mohamedjar
MUA: Clarissa Sonneveld
Styling Assistent: Rick Suijkens
Modellen: Sharien Berends @ Max Models
& Remco van der Linden @ Max Models

 

De beelden van deze fotoshoot zijn gebruikt voor de najaarseditie van berry! magazine en voor de webshop. Voor de shoot van morgen hebben we al wat tofs klaar staan. Het is altijd gezellig op de set, met veel grapjes tussen het werken door, dus ik kijk er naar uit!

Write a comment

Comments: 0

Sign up to my newsletter! (NL/EN)
Let's keep in touch the easy way. I send my network a newsletter every season to share my latest updates.

COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018