· 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

 
Ik heb een nieuwtje: je kunt je vanaf nu inschrijven voor mijn nieuwe nieuwsbrief! Geen zorgen, ik zal je inbox absoluut niet vol spammen. Eens per seizoen, dus vier keer per jaar, stel ik een relevante e-mail samen waarin ik vertel over mijn laatste nieuwtjes. Ook deel ik inspiratie en een toepasselijke tip op het gebied van fotografie en/of ondernemen. Een kort, maar krachtige ‘hallo, hoe gaat het ermee?’, eigenlijk. :)

Update: I will write the newsletter in Dutch & English, to also give my international network a chance to keep in touch. :)

 

 

Waarom een nieuwsbrief?

Omdat ik weet hoe druk we het kunnen hebben! Soms komen we er niet aan toe om op de hoogte te blijven van de bezigheden van ons gehele netwerk. Dat terwijl we door middel van samenwerking veel plezier kunnen hebben en goed kunnen groeien! Door vier keer per jaar een mail rond te sturen, hoop ik dat we elkaar niet vergeten. Het is een manier om weer een gesprek te beginnen. Een opening om samen (weer) wat te ondernemen, zij het een inspirerende, gezellige lunch of een nieuw fotoproject. Immers: alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.

  

 

En.. mag ik je 4x per jaar een leuke e-mail sturen? 

 

Heb jij ook een nieuwsbrief? Deel vooral de link waar ik me kan aanmelden in een comment hieronder!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0