· 

So fresh and so pink, pink - Portret van Danielle Lakeman

Danielle Lakeman is een van de winnaars van de headshot giveaway-actie die ik in september hield. De opdracht was om jouw ideale headshot-foto te beschrijven en Daan wilde dat haar persoonlijkheid naar boven kwam: kleurrijk, ietwat sarcastische humor en een tikje artistiek. Ze heeft momenteel roze haar, dus het kleurrijke en artistieke vind ik heel gemakkelijk en leuk om vast te leggen! Als fotoshootlocatie kozen we Frisk aan het Spaarne, een restaurant in Haarlem met een mooi uitzicht over de rivier. Het interieur is ook prachtig, met overal fotogenieke hoekjes. Het eten is er lekker, er werd zelfs vriendelijk meegedacht over hoe een gerecht veganistisch gemaakt kon worden voor mij, dus score!

 

Daan heeft een eigen lifestyle blog ‘Alles van Daan’ waar ze schrijft over wat ze heeft ‘aangedaan’ of ‘waarvandaan’ iets komt (en waar ze is geweest). Vol met interessante culturele tips en verslagen. Voordat we begonnen met de fotoshoot hebben we eerst zitten kletsen en elkaar leren kennen. Binnen no-time was er anderhalf uur voorbij. We waren beiden verbaasd over hoeveel overeenkomsten we hebben, het was net of ik met m’n tweelingzusje zat te praten. Alsof we een zelfde soort jeugd hebben meegemaakt: hoe we als kind waren en hoe we dingen interpreteren e.d. Erg interessant en ook fijn! En toen bleek dat zelfs onze vriendjes bijna hetzelfde werk doen, spande het helemaal de kroon. Daan, you’re my twin

 

Bedankt Frisk, dat we gebruik mochten maken van jullie mooie interieur! En bedankt Daan, voor de gezelligheid en je openheid. Je bent mooi, in and out

 

Ook interesse in een fotoshoot? Stuur me een berichtje :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0