DuPho presenteert: Over copyright gesproken - 15 december in Pakhuis de Zwijger

Ik ben gevraagd om op 15 december 2017 in Pakhuis de Zwijger te spreken over copyright. Wat houdt copyright in voor de fotograaf, wat kun je doen als je foto zonder toestemming gebruikt wordt en zijn er manieren om misbruik te voorkomen? Ik vertel o.a. over wat mij een aantal jaar geleden is overkomen (Flopshop Project) en ga in gesprek met nog meer fotografen. Maar ook met beeldgebruikers en professionals uit andere vakgebieden. Samen nemen we de rechten en plichten onder de loep en laten we ons uit over of de huidige wet toekomstbestendig is.

 

 


Jij kunt er ook bij zijn! :) Het programma is gratis te bezoeken en begint om 15:30 uur. Reserveer wel even een stoel van tevoren via: https://dezwijger.nl/programma/dupho-auteursrecht. Je kunt het hele programma overigens ook via de livestream volgen.

 

 

Zie ik je dan?

Write a comment

Comments: 0

Landa Penders Studio
Landa Penders is a fashion and portrait photographer from the Netherlands, focusing on statement brands, promoting self-love and sharing her expertise in photography.

Chamber of Commerce: 62331949

IBAN: NL75INGB0006731731

 

Info 

Contact

Services

About
FAQ

Terms & Conditions 

Privacy Policy
Blog

Newsletter
Coming soon!

 

 


COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018