· 

DuPho presenteert: Over copyright gesproken - 15 december in Pakhuis de Zwijger

Ik ben gevraagd om op 15 december 2017 in Pakhuis de Zwijger te spreken over copyright. Wat houdt copyright in voor de fotograaf, wat kun je doen als je foto zonder toestemming gebruikt wordt en zijn er manieren om misbruik te voorkomen? Ik vertel o.a. over wat mij een aantal jaar geleden is overkomen (Flopshop Project) en ga in gesprek met nog meer fotografen. Maar ook met beeldgebruikers en professionals uit andere vakgebieden. Samen nemen we de rechten en plichten onder de loep en laten we ons uit over of de huidige wet toekomstbestendig is.

 

 


Jij kunt er ook bij zijn! :) Het programma is gratis te bezoeken en begint om 15:30 uur. Reserveer wel even een stoel van tevoren via: https://dezwijger.nl/programma/dupho-auteursrecht. Je kunt het hele programma overigens ook via de livestream volgen.

 

 

Zie ik je dan?

Write a comment

Comments: 0

Sign up to my newsletter! (NL/EN)
Let's keep in touch the easy way. I send my network a newsletter every season to share my latest updates.

COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018