· 

2018 in met roze ballonnen


De eerste fotoshoot in 2018 begon direct met een tof concept. De pas begonnen (personal) stylist Linda Nouta van Passing By Linda richt zich op biologische, fairtrade, vintage en duurzame mode. Dit zijn ook onderwerpen die mij aan het hart gaan, dus was het een match made in heaven. De shoot staat in het teken van de nieuwe kleuren van 2018: oranje, lavendel en hot pink.

We hebben de serie gefotografeerd in de studio met een roze backdrop en twee super getalenteerde new faces van A&P Model Management. Het concept ‘kijken naar de toekomst’ werd versterkt door gebruik te maken van props zoals een verrekijker en roze ballonnen.

Op de set was het gezellig en ongedwongen. We waren allen vrij om creatief mee te denken en elkaar aan te vullen. Ik probeer altijd wel voor zo’n sfeer te zorgen, ondanks de grootte van de opdracht. Omdat we de fotoserie willen laten publiceren, kan ik het uiteindelijke resultaat nog niet delen. Zodra de publicatie is geweest, hoor je van mij. Hier volgen de backstagefoto’s waarin je het team aan het werk ziet:

Styling & Concept: Linda Nouta

Modellen: Aishani James en Hilde Koster @ A&P Model Management

MUA: Esmiralda de Waal


Volg je me al op Instagram (@landapenders)? Daar deel ik vaak als eerste mijn nieuwste werk, hint hint. ;) 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marcha (woensdag, 31 januari 2018 21:43)

    Looks Amazing!! Love ittt !!