18. september 2017
Ik heb het wel eens over ‘de high en low res bestanden’ of vraag een collega of ik het ook mag ‘WeTransferen’. Soms zie ik vraagtekens ontstaan boven het hoofd van degene waar ik mee praat. Hm, misschien is het tijd om eens wat van mijn meest gebruikte vaktermen toe te lichten!
14. september 2017
Ik kijk terug op een fotoshoot die ik heb gedaan voor Gypsé Eyes Magazine uit Brooklyn. Het thema van deze editie is ‘Food & Drink’ en het model had grote stukken vlees in haar handen. Inmiddels eet ik veganistisch, dus je kunt je vast voorstellen dat het gek voelt hier naar terug te kijken. Nou, dat klopt! Maar waar denk jij aan bij het zien van deze foto’s?

11. september 2017
Creatievelingen opgelet! Met een professionele, creatieve headshot val je op bij jouw publiek en tot en met 21 september maak je kans om een gratis headshot-fotosessie te winnen. Lees verder om te zien hoe makkelijk het is om mee te doen, en wie weet: te winnen!
07. september 2017
Een headshot is een profielfoto met een duidelijk doel. Zo denk je misschien aan acteurs die door middel van hun headshot uitgenodigd worden op audities. Maar andere mensen in de creatieve sector kunnen ook veel uit een headshot halen. Zit jouw vakgebied hier ook tussen?

31. augustus 2017
Van den Assem brengt twee keer per jaar het berry! magazine uit. Met mijn collega’s in de fotostudio verzorg ik de productfotografie en het leek me leuk jullie een greep uit de laatste drie edities te laten zien!
28. augustus 2017
Help! Je hebt een super mooie foto en wilt hem graag delen op je website, blog of Facebook. Echter ziet hij er pixelig uit na het uploaden! Geen probleem, na het lezen van dit artikel weet je wat er aan de hand is en hoe je je foto op z’n mooist kunt laten zien!

24. augustus 2017
De inspiratie voor een fotoshoot probeer ik vaak uit mijzelf te halen. Een van de eerste keren dat ik dit deed was in New York City! Ik vertel je hoe dat ging en laat je het resultaat zien!

personal · ​travel · ​photography

21. augustus 2017
Een moodboard is een geweldige tool om met het hele team visueel te begrijpen wat het resultaat van een fotoshoot moet worden. In dit artikel volgt een stappenplan met voorbeelden over hoe je een moodboard voor een fotoshoot kunt maken.

18. augustus 2017
Vandaag werd mij de september issue van Harper’s Bazaar in de handen gedrukt met daarin een roze post-it die geplakt zat op een specifieke pagina..
18. augustus 2017
In de voorjaarseditie van het berry! Magazine van Van den Assem staat een artikel over de fotostudio waar ik in werk. Hier hebben we hele toffe portretten voor gemaakt, geïnspireerd door verschillende stijliconen. De foto’s laat ik hier zien.

Meer weergeven