Overig · 02. februari 2018
Here's the deal: Jij sponsort mij voor Lopen voor Lyme en ik maak een toffe tekening van jou, je vriend, oma, hond of parkiet. Waarom precies? Omdat mijn vriendin Emily dagelijks enorme pijn lijdt door de Ziekte van Lyme en we geld inzamelen voor een behandeling. Deze wordt namelijk niet vergoed in Nederland. Doe jij mee? Lees snel verder in deze blogpost.
Behind The Scenes · 31. januari 2018
2018 is goed begonnen! In het eerste weekend van dit nieuwe jaar vond de eerste fashionshoot plaats. De trendkleuren van Zomer ‘18 worden in deze modeserie gecombineerd met biologische, fairtrade en duurzame mode, naar concept van (personal) stylist Linda Nouta. Zelfs de sokjes waren tweedehands, maar dat zie je er niet aan af! ;) Bekijk nu de behind the scenes!

Overig · 31. december 2017
Deze maand vond de Wintertentoonstelling Jong Talent plaats in KADE40 en aan mij is gevraagd de opening op conceptuele wijze vast te leggen. Tijdens het nabewerken heb ik digitaal koeien paars geverfd en over een kunstwerk heen geschreven dat iemand z’n kat moet voeren. Bekijk hier de foto's en laat me weten welk van mijn rare hersenspinsels jij hebt kunnen ontcijferen. :)
Overig · 12. december 2017
Instagram is voor een visuele kunstenaar een van de meest interessante social media. In dit artikel kijk ik terug naar het afgelopen jaar (2017) middels de social media app. Wat waren mijn hoogtepunten van het jaar?

Shoots Uitgelicht · 28. november 2017
Francis Pronk is een van de drie winnaars van de headshot-giveaway, maar het nemen van alleen een headshot-foto was niet voldoende. Francis had immers genoeg kledingsetjes en inspirerende hoeken in haar huis om een hele fotoserie te kunnen maken en allemaal met een knipoog naar de beste girlband van de 90s..
Korte Updates · 24. november 2017
Ik ben gevraagd om op 15 december in Pakhuis de Zwijger te spreken over copyright. We gaan o.a. in gesprek over hoe er misbruik gemaakt wordt van onafhankelijke fotografen door grote modeketens. Is de huidige wet over auteursrecht nog wel up-to-date? Het programma is gratis te bezoeken, zie ik je daar? :)

Shoots Uitgelicht · 20. november 2017
Danielle van allesvandaan.nl is een van de winnaars van de headshot giveaway-actie. In deze blogpost laat ik de foto’s zien van deze leuke superwoman met roze haar, jawel!
Korte Updates · 06. november 2017
Ik ben een nieuwsbrief begonnen! Eens per seizoen stuur ik een interessante e-mail naar mijn netwerk om te vertellen hoe het gaat en waar ik mee bezig ben geweest. Lees dit artikel om te weten waarom een nieuwsbrief mij handig lijkt en schrijf je gelijk in!

Shoots Uitgelicht · 25. oktober 2017
Morgen staat er weer een nieuwe fotoshoot voor Van den Assem op de planning. Daarom leek het me leuk om vandaag op de blog de vorige studio-shoot uit te lichten met Sharien en Remco als model. Bekijk hier de backstage-film en het eindresultaat!
Overig · 19. oktober 2017
In mijn portfolio vind je doorgaans niet veel interieurfotografie. Toch vond ik het heel leuk om een vijftal hotspots in Breda te fotograferen voor berry! Magazine van Van den Assem. In dit artikel laat ik de foto's zien van mijn twee favoriete hotspots uit het lijstje. Ken jij ze al?

Meer weergeven