20. november 2017
Danielle van allesvandaan.nl is een van de winnaars van de headshot giveaway-actie. In deze blogpost laat ik de foto’s zien van deze leuke superwoman met roze haar, jawel!
06. november 2017
Ik ben een nieuwsbrief begonnen! Eens per seizoen stuur ik een interessante e-mail naar mijn netwerk om te vertellen hoe het gaat en waar ik mee bezig ben geweest. Lees dit artikel om te weten waarom een nieuwsbrief mij handig lijkt en schrijf je gelijk in!

25. oktober 2017
Morgen staat er weer een nieuwe fotoshoot voor Van den Assem op de planning. Daarom leek het me leuk om vandaag op de blog de vorige studio-shoot uit te lichten met Sharien en Remco als model. Bekijk hier de backstage-film en het eindresultaat!
19. oktober 2017
In mijn portfolio vind je doorgaans niet veel interieurfotografie. Toch vond ik het heel leuk om een vijftal hotspots in Breda te fotograferen voor berry! Magazine van Van den Assem. In dit artikel laat ik de foto's zien van mijn twee favoriete hotspots uit het lijstje. Ken jij ze al?

13. oktober 2017
Afgelopen woensdag vond de portfolio-avond van de Willem de Kooning Academy plaats. Als oud-student is het voor mij nostalgisch hier rond te lopen, maar het was vooral ontzettend inspirerend om de huidige studenten en hun werk te aanschouwen. In dit artikel laat ik een greep van de avond zien en vertel ik wat me het meest is opgevallen.
05. oktober 2017
Een week geleden besloot ik om een vliegticket naar Berlijn te boeken. Afgelopen vrijdag vloog ik. Hier zie je een aantal foto's van mijn weekendavontuur.

02. oktober 2017
Vandaag deel ik een Throwback Thursday, maar dan op maandag. Omdat het kan. Een aantal jaar geleden stond mijn foto namelijk op een T-shirt van Topman by Topshop. Ik voelde me vereerd, maar ging toen nadenken. Ik kon mij namelijk niet herinneren dat ik hiervoor toestemming had verleend..
28. september 2017
Voor een fotoshoot is het makkelijk om alle informatie op een rij te zetten om deze aan het team te verstrekken. Zoiets heet een callsheet en wordt alom gebruikt in de film- en fotowereld. Ik vertel je in dit artikel wat er niet mag ontbreken op een callsheet. Ook heb ik een gratis sjabloon voor je gemaakt, zodat je alleen maar de informatie van jouw fotoshoot hoeft in te vullen en zo niets vergeet!

26. september 2017
Roze haar, glitters, tatoeages en heel veel mooie kleding met een 90's vibe. Dat zijn enkele kenmerken van de fotoshoot van afgelopen vrijdag. De gebundelde talenten van model Kim Langhout, MUA Chloé Pessy & stylist Desiree van Blitterswijk hebben iets prachtigs neergezet. Je kunt de backstagefoto’s nu alvast zien!
21. september 2017
Het is vandaag mijn verjaardag en nu heb ik het zo gepland dat ik vandaag niet de enige ben die feest viert: vandaag kies ik namelijk ook de winnaars van de giveaway actie. Lees snel verder als je wilt zien wie gewonnen heeft en waarom ik hen gekozen heb!

Meer weergeven