Overig · 31. december 2017
Deze maand vond de Wintertentoonstelling Jong Talent plaats in KADE40 en aan mij is gevraagd de opening op conceptuele wijze vast te leggen. Tijdens het nabewerken heb ik digitaal koeien paars geverfd en over een kunstwerk heen geschreven dat iemand z’n kat moet voeren. Bekijk hier de foto's en laat me weten welk van mijn rare hersenspinsels jij hebt kunnen ontcijferen. :)
Overig · 12. december 2017
Instagram is voor een visuele kunstenaar een van de meest interessante social media. In dit artikel kijk ik terug naar het afgelopen jaar (2017) middels de social media app. Wat waren mijn hoogtepunten van het jaar?

Shoots Uitgelicht · 28. november 2017
Francis Pronk is een van de drie winnaars van de headshot-giveaway, maar het nemen van alleen een headshot-foto was niet voldoende. Francis had immers genoeg kledingsetjes en inspirerende hoeken in haar huis om een hele fotoserie te kunnen maken en allemaal met een knipoog naar de beste girlband van de 90s..
Korte Updates · 24. november 2017
Ik ben gevraagd om op 15 december in Pakhuis de Zwijger te spreken over copyright. We gaan o.a. in gesprek over hoe er misbruik gemaakt wordt van onafhankelijke fotografen door grote modeketens. Is de huidige wet over auteursrecht nog wel up-to-date? Het programma is gratis te bezoeken, zie ik je daar? :)

Shoots Uitgelicht · 20. november 2017
Danielle van allesvandaan.nl is een van de winnaars van de headshot giveaway-actie. In deze blogpost laat ik de foto’s zien van deze leuke superwoman met roze haar, jawel!
Korte Updates · 06. november 2017
Ik ben een nieuwsbrief begonnen! Eens per seizoen stuur ik een interessante e-mail naar mijn netwerk om te vertellen hoe het gaat en waar ik mee bezig ben geweest. Lees dit artikel om te weten waarom een nieuwsbrief mij handig lijkt en schrijf je gelijk in!

Shoots Uitgelicht · 25. oktober 2017
Morgen staat er weer een nieuwe fotoshoot voor Van den Assem op de planning. Daarom leek het me leuk om vandaag op de blog de vorige studio-shoot uit te lichten met Sharien en Remco als model. Bekijk hier de backstage-film en het eindresultaat!
Overig · 19. oktober 2017
In mijn portfolio vind je doorgaans niet veel interieurfotografie. Toch vond ik het heel leuk om een vijftal hotspots in Breda te fotograferen voor berry! Magazine van Van den Assem. In dit artikel laat ik de foto's zien van mijn twee favoriete hotspots uit het lijstje. Ken jij ze al?

Overig · 13. oktober 2017
Afgelopen woensdag vond de portfolio-avond van de Willem de Kooning Academy plaats. Als oud-student is het voor mij nostalgisch hier rond te lopen, maar het was vooral ontzettend inspirerend om de huidige studenten en hun werk te aanschouwen. In dit artikel laat ik een greep van de avond zien en vertel ik wat me het meest is opgevallen.
Overig · 02. oktober 2017
Vandaag deel ik een Throwback Thursday, maar dan op maandag. Omdat het kan. Een aantal jaar geleden stond mijn foto namelijk op een T-shirt van Topman by Topshop. Ik voelde me vereerd, maar ging toen nadenken. Ik kon mij namelijk niet herinneren dat ik hiervoor toestemming had verleend..

Meer weergeven