Overig

Overig · 31. December 2017
Deze maand vond de Wintertentoonstelling Jong Talent plaats in KADE40 en aan mij is gevraagd de opening op conceptuele wijze vast te leggen. Tijdens het nabewerken heb ik digitaal koeien paars geverfd en over een kunstwerk heen geschreven dat iemand z’n kat moet voeren. Bekijk hier de foto's en laat me weten welk van mijn rare hersenspinsels jij hebt kunnen ontcijferen. :)
Overig · 13. October 2017
Afgelopen woensdag vond de portfolio-avond van de Willem de Kooning Academy plaats. Als oud-student is het voor mij nostalgisch hier rond te lopen, maar het was vooral ontzettend inspirerend om de huidige studenten en hun werk te aanschouwen. In dit artikel laat ik een greep van de avond zien en vertel ik wat me het meest is opgevallen.

Overig · 15. August 2017
Dit voorjaar ben ik heel Amerika doorgereden in een mega grote tourbus. Drie weken hadden we de tijd om van Indiana naar California te rijden, om vervolgens nog een week in New York te bivakkeren. Het was een hele toffe ervaring, dus ik deel graag de foto's!
Overig · 31. July 2017
Er is een grote kans dat ik Dr. Martens aan heb als je me tegenkomt. Al zo’n jaar of 7 woon ik praktisch in schoenen van het merk. Het is niet dat ik andere schoenen niet waardeer, maar op de een of andere manier voel ik me toch het prettigst in deze boots. Lees verder om erachter te komen waar op de wereld ik allemaal stappen heb gezet met Dr. Martens aan mijn voeten.

Sign up to my newsletter! (NL/EN)
Let's keep in touch the easy way. I send my network a newsletter every season to share my latest updates.

COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018