Overig

Overig · 02. februari 2018
Here's the deal: Jij sponsort mij voor Lopen voor Lyme en ik maak een toffe tekening van jou, je vriend, oma, hond of parkiet. Waarom precies? Omdat mijn vriendin Emily dagelijks enorme pijn lijdt door de Ziekte van Lyme en we geld inzamelen voor een behandeling. Deze wordt namelijk niet vergoed in Nederland. Doe jij mee? Lees snel verder in deze blogpost.
Overig · 31. december 2017
Deze maand vond de Wintertentoonstelling Jong Talent plaats in KADE40 en aan mij is gevraagd de opening op conceptuele wijze vast te leggen. Tijdens het nabewerken heb ik digitaal koeien paars geverfd en over een kunstwerk heen geschreven dat iemand z’n kat moet voeren. Bekijk hier de foto's en laat me weten welk van mijn rare hersenspinsels jij hebt kunnen ontcijferen. :)

Overig · 12. december 2017
Instagram is voor een visuele kunstenaar een van de meest interessante social media. In dit artikel kijk ik terug naar het afgelopen jaar (2017) middels de social media app. Wat waren mijn hoogtepunten van het jaar?
Overig · 19. oktober 2017
In mijn portfolio vind je doorgaans niet veel interieurfotografie. Toch vond ik het heel leuk om een vijftal hotspots in Breda te fotograferen voor berry! Magazine van Van den Assem. In dit artikel laat ik de foto's zien van mijn twee favoriete hotspots uit het lijstje. Ken jij ze al?

Overig · 13. oktober 2017
Afgelopen woensdag vond de portfolio-avond van de Willem de Kooning Academy plaats. Als oud-student is het voor mij nostalgisch hier rond te lopen, maar het was vooral ontzettend inspirerend om de huidige studenten en hun werk te aanschouwen. In dit artikel laat ik een greep van de avond zien en vertel ik wat me het meest is opgevallen.
Overig · 02. oktober 2017
Vandaag deel ik een Throwback Thursday, maar dan op maandag. Omdat het kan. Een aantal jaar geleden stond mijn foto namelijk op een T-shirt van Topman by Topshop. Ik voelde me vereerd, maar ging toen nadenken. Ik kon mij namelijk niet herinneren dat ik hiervoor toestemming had verleend..

Overig · 15. augustus 2017
Dit voorjaar ben ik heel Amerika doorgereden in een mega grote tourbus. Drie weken hadden we de tijd om van Indiana naar California te rijden, om vervolgens nog een week in New York te bivakkeren. Het was een hele toffe ervaring, dus ik deel graag de foto's!
Overig · 03. augustus 2017
Ook ik had geen idee over de slechte staat waar tijgers zich op het moment in bevinden. Wist jij dat er nog maar 3900 in het wild leven? Toen ik zag dat het WNF samen ging werken met ontwerper Bas Kosters om hier aandacht voor te krijgen, wekte dat gelijk mijn interesse.

Overig · 31. juli 2017
Er is een grote kans dat ik Dr. Martens aan heb als je me tegenkomt. Al zo’n jaar of 7 woon ik praktisch in schoenen van het merk. Het is niet dat ik andere schoenen niet waardeer, maar op de een of andere manier voel ik me toch het prettigst in deze boots. Lees verder om erachter te komen waar op de wereld ik allemaal stappen heb gezet met Dr. Martens aan mijn voeten.