Shoots Uitgelicht

Shoots Uitgelicht · 28. november 2017
Francis Pronk is een van de drie winnaars van de headshot-giveaway, maar het nemen van alleen een headshot-foto was niet voldoende. Francis had immers genoeg kledingsetjes en inspirerende hoeken in haar huis om een hele fotoserie te kunnen maken en allemaal met een knipoog naar de beste girlband van de 90s..
Shoots Uitgelicht · 20. november 2017
Danielle van allesvandaan.nl is een van de winnaars van de headshot giveaway-actie. In deze blogpost laat ik de foto’s zien van deze leuke superwoman met roze haar, jawel!

Shoots Uitgelicht · 25. oktober 2017
Morgen staat er weer een nieuwe fotoshoot voor Van den Assem op de planning. Daarom leek het me leuk om vandaag op de blog de vorige studio-shoot uit te lichten met Sharien en Remco als model. Bekijk hier de backstage-film en het eindresultaat!
Shoots Uitgelicht · 14. september 2017
Ik kijk terug op een fotoshoot die ik heb gedaan voor Gypsé Eyes Magazine uit Brooklyn. Het thema van deze editie is ‘Food & Drink’ en het model had grote stukken vlees in haar handen. Inmiddels eet ik veganistisch, dus je kunt je vast voorstellen dat het gek voelt hier naar terug te kijken. Nou, dat klopt! Maar waar denk jij aan bij het zien van deze foto’s?

Shoots Uitgelicht · 31. augustus 2017
Van den Assem brengt twee keer per jaar het berry! magazine uit. Met mijn collega’s in de fotostudio verzorg ik de productfotografie en het leek me leuk jullie een greep uit de laatste drie edities te laten zien!
Shoots Uitgelicht · 24. augustus 2017
De inspiratie voor een fotoshoot probeer ik vaak uit mijzelf te halen. Een van de eerste keren dat ik dit deed was in New York City! Ik vertel je hoe dat ging en laat je het resultaat zien!

Shoots Uitgelicht · 10. augustus 2017
Inmiddels heeft mijn vriendin en stylist Naomi Fijten haar bachelor Allround Styling in the pocket *YAY* en ik heb haar geholpen door haar afstudeerproject te fotograferen. Ik laat je de foto’s zien, vertel over het concept achter haar project en vertel je mijn kijk op het huidige schoonheidsideaal.