Tips & Tricks

Tips & Tricks · 28. September 2017
Voor een fotoshoot is het makkelijk om alle informatie op een rij te zetten om deze aan het team te verstrekken. Zoiets heet een callsheet en wordt alom gebruikt in de film- en fotowereld. Ik vertel je in dit artikel wat er niet mag ontbreken op een callsheet. Ook heb ik een gratis sjabloon voor je gemaakt, zodat je alleen maar de informatie van jouw fotoshoot hoeft in te vullen en zo niets vergeet!
Tips & Tricks · 18. September 2017
Ik heb het wel eens over ‘de high en low res bestanden’ of vraag een collega of ik het ook mag ‘WeTransferen’. Soms zie ik vraagtekens ontstaan boven het hoofd van degene waar ik mee praat. Hm, misschien is het tijd om eens wat van mijn meest gebruikte vaktermen toe te lichten!

Tips & Tricks · 28. August 2017
Help! Je hebt een super mooie foto en wilt hem graag delen op je website, blog of Facebook. Echter ziet hij er pixelig uit na het uploaden! Geen probleem, na het lezen van dit artikel weet je wat er aan de hand is en hoe je je foto op z’n mooist kunt laten zien!
Tips & Tricks · 21. August 2017
Een moodboard is een geweldige tool om met het hele team visueel te begrijpen wat het resultaat van een fotoshoot moet worden. In dit artikel volgt een stappenplan met voorbeelden over hoe je een moodboard voor een fotoshoot kunt maken.

Tips & Tricks · 08. August 2017
Wat kun je van mij als fotograaf verwachten tijdens een samenwerking? Wat kan ik voor jou betekenen en hoe ga ik te werk? Het leek mij best handig om dit op een rijtje te zetten.

Sign up to my newsletter! (NL/EN)
Let's keep in touch the easy way. I send my network a newsletter every season to share my latest updates.

COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018