Giveaway Actie - Win een headshot-fotosessie t.w.v. 250 euro!

Headshot giveaway actie september 2017 door fotograaf Landa Penders


Creatievelingen opgelet! Ben jij een blogger, acteur, webshopeigenaar, online influencer, schrijver of muzikant? Wellicht heb je dan mijn blogartikel over wat een headshot voor je kan betekenen gelezen. Vanaf vandaag maak je kans om een fotosessie te winnen die je zo’n headshot-foto oplevert! Een nieuwe, creatieve profielfoto die écht laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Wat valt er precies te winnen?

 • Een headshot-fotosessie t.w.v. 250 euro.
 • Samen met mij brainstormen over hoe jij jezelf wilt neerzetten inclusief moodboard.
 • Een fotosessie van circa 1 uur op een n.o.t.k. locatie.
 • 3 foto’s, professioneel nabewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd.

 

Meedoen aan deze giveaway is pretty easy:

 • Vertel in een reactie hieronder wie je bent, wat je doet en hoe jij zelf op de foto zou gaan: hoe ziet jouw ultieme headshot eruit? En wat je antwoord betreft: hoe gedetailleerder, hoe beter!
 • Laat in de reactie ook je website of @accountnaam van bijv. instagram/facebook achter, zodat ik je kan bereiken wanneer jij wint!
 • Wil je mij ook volgen op instagram en/of facebook?

Op mijn eigen verjaardag, 21 september 2017, zal ik hier, op facebook én instagram een winnaar kiezen. Drie in totaal dus. Ik zal contact opnemen met de lucky winnaars, zodat die nieuwe profielfoto snel ready to shine is!

 

De voorwaarden:

 • Ik kies persoonlijk de winnaars uit op basis van de creatieve antwoorden.
 • De looptijd is tot 21 september 2017 om 12:00 uur.
 • Over de uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Ik neem contact op middels persoonlijk bericht op instagram, facebook of via e-mail, mits die via een website te vinden is. Als er niet gereageerd wordt binnen drie dagen, zal ik een andere winnaar kiezen.
 • Winnaars worden vernoemd in een aankomend blogartikel en (eventueel) op social media. Tevens zal het resultaat van de headshot-fotosessies worden getoond in aankomende blogartikelen en op social media.

Oh ja! Voor ik het vergeet: je kunt je kansen vergroten! Op facebook en instagram mag je ook meedoen aan de giveaway. Kom maar op, want ik ben heel benieuwd naar al jullie creatieve ideeën. Succes!


Commentaar schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Emily (maandag, 11 september 2017 12:37)

  Ik voel me privileged om jouw vriendin te zijn, dus kies gewoon iemand anders uit die jouw aanwezigheid niet in z'n leven heeft, maar ik vind het wel leuk om na te denken over wat voor soort foto ik zou willen.
  Ik denk iets simpels. Zonder teveel gedoe. Met m'n rode haar. Iets wat rust en/of kracht uit straalt. Ik vind camera's altijd een beetje moeilijk en sta op iedere foto een beetje bang dus een foto die dát niet heeft zou mooi zijn, haha. <3

 • #2

  Marion (maandag, 11 september 2017 16:04)

  Foto's zijn voor mij de hel. Ik heb een pukkel op mijn neus, vreselijk lelijke tanden en ben altijd soort van bang geweest voor mijn eigen spiegelbeeld omdat ik er in het verleden zo mee ben gepest. Toch is het altijd wel een droom geweest om eens een mooie headshot te laten maken. Een droom, want eigenlijk durf ik het niet. Maar goed, nu ik al zover ben, laat ik het dan ook maar afmaken.

  ik ben blogger. Ben arbeidsongeschikt door een chronische ziekte en een aantal psychische aandoeningen. Hoe zou mijn ultieme head shot eruit zien? Een foto waar ik opsta als echt mezelf. Zonder handen voor mijn mond. Zonder extreem veel moeite doen om de pukkel op mijn neus te verbergen. Zonder angst in mijn ogen. Mijn favoriete seizoen komt eraan; de herfst. Een foto waar dat seizoen in terugkomt zou geweldig zijn.

  Ik zal je gaan volgen op instagram en Facebook. Ik kom voor het eerst op je site, dankzij Emily. Mijn account, zowel instagram als Twitter kan je vinden onder de naam Marion11777.

 • #3

  Leonie (woensdag, 13 september 2017 23:45)

  Het lijkt mij heel leuk om dit te winnen!

  Ik heb wel eens foto's van mezelf laten maken door een 13 in een dozijn fotograaf. Dus dat was een leuke foto, maar het weerspiegelt niet wie ik ben. Een mooie foto is voor mij belangrijk, omdat ik daar een deel van mijn zelfvertrouwen uithaal. Doordat ik jarenlang gepest ben vind ik mezelf lelijk. Ik vecht al tijden tegen die gedachtes en mooie foto's van mijzelf helpen om het beeld van mezelf realistischer te krijgen. Maar ik denk dat er meer uit te halen is. Want naast mijn uiterlijk heb ik natuurlijk ook nog een persoonlijkheid.

  Ik zou het mooi vinden als de foto kracht en kwetsbaarheid tegelijkertijd uitstraalt. Ik vecht iedere dag tegen meerdere chronische ziektes. Ook door mijn verleden heb ik leren vechten. Dat is iets waar ik trots op ben, dus terug mag komen in een foto (ik heb ook een tattoo op mijn pols die staat voor die kracht. Het lijkt me gaaf om daar mee op de foto te gaan!). Maar ik ben ook kwetsbaar. Ik ben met behulp van therapie de muur aan het afbreken waarmee ik mezelf heb beschermd. Dus hoe mooi is het dan als die kwetsbaarheid ook in een foto gevangen kan worden? Hoe dat vormgegeven wordt? Ik ben voor alles in! Kleur, creativiteit, accessoires, alles kan, zolang het maar bij mij past.

  Op instagram heet ik leoniesugarframe. Ik volg jou nu ook op Facebook en Instagram!

 • #4

  Carlien (donderdag, 14 september 2017 10:52)

  Wat een fijne actie!

  Ik zit al enige tijd in mijn hoofd met de verschillende facetten van mezelf en de verschillende activiteiten die ik doe. Ik heb een eigen bedrijf in grafisch ontwerp, online communicatie, webdevelopment, online advies en andere dingen die ik leuk vind en daarnaast nog twee sociale initatieven die me niets opleveren qua geld maar heel veel qua waarde: http://www.cvopmaken.nl en http://www.goedvoordewereld.nl. Daarnaast ben ik ook nog vrijwilliger voor allerlei verschillende dingen en weet ik nog eten te koken en thuis te klussen. Kortom: veel verschillende aspecten! Daarom zou ik graag een foto laten maken die dat op de een of andere manier dynamisch weet te verbeelden - met evt. de nodige props. Denk bijv. in de trant van 'verschillende ballen in de lucht houden'. Of verschillende foto's van verschillende activiteiten morfen tot een geheel (lekker kunstzinnig).

 • #5

  Jantine (dinsdag, 19 september 2017 18:10)

  Ooit hebben man en ik samen foto's laten maken, op een hele, hele warme dag. Dat is dus ook een beetje te zien op mijn huidige head shot. Lang heb ik ook niet heel erg goed voor mijn uiterlijk gezorgd, daar is nu weer verandering in aan het komen. Dat zou ik supergraag in een foto van mij terug laten komen; een foto waarbij ik er gewoon mooi en netjes uitzie, met professionaliteit uitstralende kleding en zonder zweterig, glimmend hoofd. Verder houd ik van eenvoud én ben ik echt een buitenmens. Qua achtergrond heb ik het dus liefst niet erg druk, gewoon wit of ergens met groen/in het bos. Net als Marion ben ik gek op de herfst en zou ik dat ook graag in de foto terug laten komen. Dat en/of groen, planten en zo.

 • #6

  Danielle (dinsdag, 19 september 2017 23:55)

  Jaaaaa dit wil ik! Jouw account is een van mijn favo's op het moment en zoveel liefde voor jouw foto's! Jij verdiend sowieso snel heel veel meer volgers! Maar écht! Het headshot zou ik voor mijn nieuwe blog willen gebruiken (allesvandaan) waarbij mijn persoonlijkheid naar boven komt: kleurrijk, ietwat sarcastische humor en een tikje artistiek. Zolang het maar verre van standaard is, maar gelukkig weet ik zeker dat dit bij jou wel goedkomt! �

 • #7

  Landa Penders (donderdag, 21 september 2017 12:54)

  Bedankt voor alle inzendingen, lieve mensen! Vanaf nu ga ik de reacties overal verzamelen en op elk platform een winnaar kiezen. Stay tuned <3 <3