Het is zo fijn om je te omgeven met vrouwen die, net als jij, uit hun comfortzone stappen en de verbinding met elkaar aan willen gaan. Ook al ken je elkaar niet.⁠

Emmelie

Welkom in de cirkel, Godin.


Al eeuwenlang komen vrouwen samen in vrouwencirkels. Door de verbinding vindt er een uitwisseling plaats van vrouwelijke kracht, wijsheid en steun. Het is de ideale plek om te zakken, voelen en gewoonweg te zijn.


Soms ook nog best spannend, want wat gaat er gebeuren? En bovenal, hoe ga je je voelen? Weet dat de Goddess Circle een plek is waar je gedragen wordt, met een traan maar zeker ook met een lach. Want weet je, emoties willen ook maar één ding: gevoeld worden. Dat hoeft niet altijd alleen.

Herkenning & Heling


De Goddess Circle is een ervaring die je mee moet maken om te begrijpen. Elke maand is er een passend thema waar we met elkaar aandacht aan schenken. In ieders verhaal is herkenning te vinden, waardoor we als collectief liefde kunnen geven aan onze wonden.


Door middel van o.a. meditatie, journaling en het houden van ruimte voor al dat mag zijn, verbinden we met elkaar. Je bent van harte welkom!


Saskia

“Op het moment dat ik uit de auto stapte voelde ik al, dit is goed, bijzonder, speciaal en een cadeautje voor mezelf. Ik stond direct open voor de ervaring en voelde me meteen op m'n gemak. De setting was mooi en passend, het thema voelen was precies goed, de meditatie, je eigen verhaal vertellen zonder onderbreking en het journalen, maar als ik mag kiezen was de meditatie met muziek favoriet. Een bijzonder ritueel, een cadeautje voor jezelf en opladen met andere vrouwen is wat de Goddess Circle je brengt!”

01 / 03

Ervaringen

Ervaringen


*De Goddess Circle is een inclusieve safe space waar wij werken met vrouwelijke energie. Voel jij je geroepen, dan ben je welkom.


Aankomende Goddess Circles


Je kunt je circa 2 weken van tevoren aanmelden voor de volgende Goddess Circle.

Meld je hieronder aan voor de mailinglist om als eerste op de hoogte te worden gebracht wanneer je je kunt aanmelden:


"Landa weet een hele fijne sfeer te creëren. Ik kwam bij haar via een goede vriendin en ik voelde mij meteen welkom. Alsof ik haar al jaren kende. Ze leidt de Goddess Circle heel natuurlijk en prettig waardoor er ruimte ontstaat voor iedereen om te delen en te zijn. Ik ga zeker nog een keer!"


Marlotte

"Landa weet een hele fijne sfeer te creëren. Ik kwam bij haar via een goede vriendin en ik voelde mij meteen welkom. Alsof ik haar al jaren kende. Ze leidt de Goddess Circle heel natuurlijk en prettig waardoor er ruimte ontstaat voor iedereen om te delen en te zijn. Ik ga zeker nog een keer!"


Marlotte


Locatie

Stoomloggerweg 8, unit 1.8 VlaardingenCome Together


Voel jij dat je hierbij wilt zijn, reserveer dan jouw plek. Er is ruimte voor maximaal 8 vrouwen per Goddess Circle, zo blijft de setting intiem en hebben we genoeg tijd voor elkaar.


  • Betaling (€ 28,88) gaat via een betaalverzoek dat je via mail ontvangt na aanmelding.
  • Neem een voorwerp mee waar jij je verbonden mee voelt, zoals een kristal of een sieraad. Deze kun je op het altaar leggen gedurende de cirkel en opgeladen mee naar huis nemen.
  • Ook is het fijn als je een kleine vegan snack meeneemt, voor jezelf en om te delen.
  • Vergeet je journal en een pen niet! We gaan schrijven. ;)