"Het is zo fijn om je te omgeven met vrouwen die, net als jij, uit hun comfortzone stappen en de verbinding met elkaar aan willen gaan. Ook al ken je elkaar niet.⁠"

Nieuwe Maan


Een nieuwe maancyclus nodigt uit tot het stellen van intenties en doelen. Door samen te komen met prachtige vrouwen kan dit op veilige, inspirerende wijze worden gestimuleerd.


Al eeuwenlang komen vrouwen samen in vrouwencirkels. Door de verbinding vindt er een uitwisseling plaats van vrouwelijke kracht, wijsheid en steun. Het is de ideale plek om te zakken, voelen en gewoonweg te zijn.

Herkenning & Heling


De Goddess Circle is een ervaring die je mee moet maken om te begrijpen. Elke maand is er een passend thema waar we met elkaar aandacht aan schenken. In ieders verhaal is herkenning te vinden, waardoor we als collectief liefde kunnen geven aan onze wonden.


Door middel van o.a. meditatie, journaling en het houden van ruimte voor al dat mag zijn, verbinden we met elkaar. Je bent van harte welkom, vrouw!

Aankomende Goddess Circles

Locatie

Broekpolderweg 250 Vlaardingen

"Lieve Landa, lieve vrouwen, het was een bijzonder fijne ervaring, waar ik nog lang aan terug zal denken. Dank voor wie jullie zijn. Dank voor jullie openheid. Dank voor jullie liefde. Dank voor het luisteren zonder oordeel. Dank voor jullie."

Come Together


Voel jij dat je hierbij wilt zijn, reserveer dan jouw plek. Er is slechts ruimte voor 7 vrouwen per Goddess Circle, zo blijft de setting intiem en hebben we genoeg tijd voor elkaar.


  • Betaling (€ 18,50) gaat via een betaalverzoek enkele dagen voor de Goddess Circle plaatsvindt.
  • Neem een voorwerp mee waar jij je verbonden mee voelt, zoals een kristal, ketting, knuffel.
  • Ook is het fijn als je een kleine vegan snack meeneemt, voor jezelf of om te delen.
  • Er is ruimte om te schrijven, dus neem je journal of wat papier mee.