"Ik draag nu, ruim een week na de circle, de energie van die middag nog bij mij. Kun je nagaan wat het met je doet!"

Anouk

Welkom in de Healing Circle


Al eeuwenlang komt men samen in (vrouwen)cirkels. Door de verbinding vindt er een uitwisseling plaats van vrouwelijke kracht, wijsheid en steun. Het is de ideale plek om te zakken, voelen en gewoonweg te zijn.


Soms ook nog best spannend, want wat gaat er gebeuren? En bovenal, hoe ga je je voelen? Weet dat de Healing Circle een plek is waar je gedragen wordt, met een traan maar zeker ook met een flinke schaterlach. Want weet je, emoties willen ook maar één ding: gevoeld worden. Dat hoeft niet altijd alleen.

"Het is zo fijn om je te omgeven met vrouwen die, net als jij, uit hun comfortzone stappen en de verbinding met elkaar aan willen gaan. Ook al ken je elkaar niet.⁠"

Emmelie

Herkenning & Heling


De Healing Circle is een ervaring die je mee moet maken om te begrijpen. Elke maand is er een passend thema waar we met elkaar aandacht aan schenken. In ieders verhaal is herkenning te vinden, waardoor we als collectief liefde kunnen geven aan onze wonden.


Door middel van o.a. meditatie, journaling en het houden van ruimte voor al dat mag zijn, verbinden we met elkaar. Je bent helemaal welkom, precies zoals je bent!

De ervaringen van..

01/02

Saskia

Op het moment dat ik uit de auto stapte voelde ik al, dit is goed, bijzonder, speciaal en een cadeautje voor mezelf. Ik stond direct open voor de ervaring en voelde me meteen op m'n gemak. De setting was mooi en passend, het thema voelen was precies goed, de meditatie, je eigen verhaal vertellen zonder onderbreking en het journalen, maar als ik mag kiezen was de meditatie met muziek favoriet. Een bijzonder ritueel, een cadeautje voor jezelf en opladen met andere vrouwen is wat de Healing Circle je brengt!

Loekie

Met een gezonde dosis spanning ben ik naar Vlaardingen gereden. Er kwamen onderweg vragen in me op als; pas ik wel bij de andere vrouwen die komen? Durf ik me open te stellen? Die twijfels en onzekerheden verdwenen vrij snel. Landa is erg goed in het creëren van een veilige plek en het begeleiden van de cirkel. Dit waarin elke vrouw zich comfortabel en gezien voelt. Ik vond het prachtig om mee te maken dat deze vrouwen zich allemaal zo mooi konden openstellen en dat we zo veel van elkaar konden leren.

Anouk

Ik vond de deelrondes echt ontzettend fijn omdat ik het heel erg waardevol vind om écht te luisteren naar iemand en eerlijke ervaringen en gevoelens te delen. En dat een paar mooie vrouwen dan ook mijn verhaal binnen lieten komen was heel fijn. Ik heb achteraf gezegd: "Dit moet toch een vak worden op school!?" Het gebeurt veel te weinig in de wereld, het echt connecten met elkaar. Ik draag nu, ruim een week na de circle de energie van die middag nog bij mij, moet je nagaan wat het met je doet!

01/03

* De Healing Circle is een inclusieve safe space waar wij werken met vrouwelijke energie binnen een masculien kader. Voel jij je geroepen, dan ben je welkom.

Healing Circle

Op dit moment is er nog geen nieuwe Healing Circle ingepland.

Ik wil hierbij zijn

Stoomloggerweg 8, unit 1.8 Vlaardingen

Zo ervaarden zij het:

01/02

Aksana

Landa organiseert hele fijne Healing Circles, waar je gehoord wordt en er mag ‘zijn’ zoals je bent. Ik heb voor mezelf een duidelijk beeld van hoe ik spiritualiteit zie; down-to-earth, intuïtief, natuur geïnspireerd, respectvol, inclusive en open voor eigen interpretatie. Als dit alles jou ook aanspreekt, dan ben je bij Landa aan het goede adres om kennis te maken met de magie van het dagelijks leven.

Berthe

Waar mogelijk, ga ik elke maand naar de Healing Circle van Landa. Elke keer een andere groep, altijd weer het gevoel van thuiskomen en een enorme verbinding met iedereen!

Anne

Landa is echt een heerlijk mens die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom en gemakkelijk voelt. Ik heb de Healing Circle over voorouders bijgewoond en ben naar huis gegaan met veel nieuwe inzichten en inspiratie. En nieuwe contacten, want deze cirkels zijn ook zo fijn om gelijk gestemden te ontmoeten. Ik ben Landa heel dankbaar voor al het werk dat ze doet, 100% aan te raden! ❤🔥🙌🏻

01/03

Aankomende Healing Circles

Meld je hieronder aan voor de Magical Mailing List om als eerste op de hoogte te worden gebracht wanneer je je kunt aanmelden:

Let's Heal Together


Voel jij dat je hierbij wilt zijn, reserveer dan jouw plek. Er is ruimte voor maximaal 7 personen per Healing Circle, zo blijft de setting intiem en hebben we genoeg tijd voor elkaar.


Enkele dagen voor de Healing Circle ontvang je nog een herinneringsmail met praktische info.


  • Neem een voorwerp mee waar jij je verbonden mee voelt, zoals een kristal of een sieraad. Deze kun je op het altaar leggen gedurende de cirkel en opgeladen mee naar huis nemen.
  • Ook is het fijn als je een kleine vegan snack meeneemt, voor jezelf en om te delen.
  • Vergeet je journal & een pen niet! We gaan schrijven. ;)