"Het is helend, verzachtend en een prachtige spiegel waar ik opnieuw in heb mogen leren kijken! Met de foto's die Landa maakt, leer je van je zelf houden op een andere manier ✨️"

Magda Elmorsy - Ahmyo Sacred Healing

Dare to be MAGNETIC


Met één been sta je in het oude en met het andere sta je in de nieuwe versie van jou, als ondernemer én als mens. Maar er ontbreekt nog iets..


Je zelfverzekerd & authentiek laten zien is iets waar je beter in wilt worden, omdat je weet dat je zo juist de fijnste mensen bereikt én aantrekt.


En dus wil je jezelf positioneren als dé coach, healer, artist of creator in jouw veld die het podium pakt. Dé pionier die het voorbeeld durft te zijn voor de New Earth, waar liefde regeert en heling stroomt.

Welke herken jij?


Je maakt ze wel, foto's en video's om te delen met jouw following. Maar het voelt soms nog niet helemaal aligned qua uitstraling én je wilt je er zelfverzekerder bij voelen.


Je kiest steeds een andere fotograaf uit, waardoor je elke keer weer opnieuw moet wennen aan elkaar en de eerste foto's van de shoot niet zo sterk zijn.


Je denkt dat je jezelf niet hoeft te laten zien, dat je niet knap genoeg bent. Je hebt een angst voor pesterijen of afwijzing en dus verstop je je liever.


Jij denkt het allemaal wel zelf te kunnen blijven doen. Alleen ben je hierdoor nog steeds niet waar je eigenlijk wilt zijn in je business of carrière.


Je voelt dat het tijd is voor de next level. Dat je nog zoveel meer potentie hebt om mensen kennis te laten maken met jouw MAGIC, maar je weet niet nog hoe ze te bereiken.

Creëer jouw eigen magnetische veld


Hoe fijn zou het zijn om vol vertrouwen aligned foto’s van jezelf te laten maken? Geen knikkende knieën, maar een radiant energy en een rust die over je heen komt als de camera op je staat gericht.


Stel je eens voor dat je beelden hebt van jezelf, die precies uitstralen waar jij voor staat. Qua kleuren en concept past alles helemaal bij jou en jouw branding. Je deelt ze trots op je website en zet ze in bij elke lancering die je doet.


Je durft op te vallen en er echt te staan, ziet je fans- & volgersaantallen groeien, steeds meer klanten weten jou te vinden en het belangrijkste: je hebt er mega veel plezier in jezelf te laten zien op deze prachtige magnetische manier.

"Ik voel me voor een camera best wel kwetsbaar en ook wel wat ongemakkelijk. De foto’s die gemaakt zijn… alsof je recht mijn ziel inkijkt.

Zo op mijn gemak bij Landa dat ik op het einde zelfs al mijn kleren uittrok en in mijn geboortepak voor de camera stond.


De beelden die ik ontving zijn een reflectie van mij & mijn missie - precies wat ik van te voren had gehoopt."

Madelon - HelloWoman.nl

MAGNETIC

1:1 TRAJECt

Stap in de zelfverzekerde, next level versie van jezelf als healer, coach of creative.


Na dit exclusieve 1-op-1 traject laat jij jezelf vol vertrouwen zien aan de buitenwereld en heb je geleerd om al jouw ‘imperfecties’ te ownen. Jouw ideale klant ziet dat jij belichaamt wat je verkoopt - en wil jouw magic!


  • Elk seizoen doe je een Aligned Branding Shoot waarmee je klanten aantrekt die volledig resoneren op jouw energie! De foto's vullen jouw website, Instagram feed & voor elke lancering die je doet heb je geweldige beelden.


  • Elke maand heb je een 1 op 1 Coaching Call met mij om te kijken waar je staat, waar je heen wilt en hoe we kunnen bijsturen. We maken korte metten met onzekerheden, ontwikkelen de mooiste concepten voor jouw nieuwe fotoshoots en we kijken hoe we jouw business of carrière meer gaan laten stromen.


  • Twee keer per maand heb je een Telegram Check-In, waar je kunt vieren wat er lukt & advies kunt vragen over je business en zelfliefde. Je wordt gedragen in dit proces.


  • BONUS Elk half jaar word je in de watten gelegd tijdens de MAGNETIC Live Dag, waarin je met alle deelnemers - die ook het 1 op 1 traject volgen - samenkomt. Een dag vol innerlijk werk, verbinding en genieten! Volgende data: 11-09. Datum in 2025 volgt.


  • BONUS Je krijgt toegang tot de Sacred Self-Love Journey. Het programma waarin je met de seizoenen leert leven, je mindset verrijkt en jezelf op #1 leert zetten.OH MY, OH MY. VOEL JE JOUW VUUR BRANDEN?


Stap je in MAGNETIC, dan stap je in een veilig veld, een container voor groei . Je wordt gedragen én liefdevol gepusht om jezelf te laten zien, in alignment met wie jij bent en wat jij hier te doen hebt.


De waarde van dit traject in wat het je qua groei en transformatie (en daaruit volgende omzet) gaat opleveren komt op méér dan 10K.


Ik ga MAGNETIC aanbieden voor € 777 per maand of € 8888 in 1x.


Maar jij als bad ass pionier die nu beslist om te investeren - in jezelf én in jouw bedrijf - doet dat voor € 588 per maand voor 12 maanden óf € 6555 als je in 1x betaald.


Momenteel zijn er nog 2 plekken beschikbaar voor dit tarief.


En dit is nog niet alles! Als je nu beslist om in te stappen krijg je een Healing Photoshoot met een waarde van € 799 als kick-off BONUS.


BEDRAGEN ZIJN EXCLUSIEF BTW.

Stel je eens voor, one year from now..

Je durft jouw podium te pakken


Je verstopt je niet meer en maakt geen één in een dozijn content meer.


De angst die je voelde om jezelf te laten zien, bang voor afwijzing of om te falen, die is verdwenen.


Want sinds jij opvalt en je visie deelt, trek je alleen nog maar de klanten aan die fully committed zijn en daardoor juist hun transformatie en succes behalen. Wat weer zorgt voor een ripple effect! ;)

Nieuwe foto's gevuld met next level energy


Door elk seizoen een fotoshoot te doen die helemaal past bij jouw branding, heb je altijd up-to-date foto's met de energie van wie jij NU bent om in te zetten voor je marketing & sales.


Maar ook laat je jouw groei vastleggen, je ziet werkelijk waar je vandaan kwam en waar je naartoe bent gegroeid.


En omdat wij elkaar goed hebben leren kennen, voel je je altijd snel op je gemak voor de lens. ;)

Je business stroomt en je omzet groeit


Meerdere paar ogen zien meer dan één, en ik houd je een liefdevolle spiegel voor op het gebied van business & zelfliefde.


Daardoor heb je de juiste grote én kleine stappen gezet die zorgden voor het succes dat je nu hebt.


Je hebt een overvloed aan toffe klanten/fans en je verkopen gaan mega goed. En dit alles zonder dat je harder hoeft te werken. Het tijdperk van alleen maar knallen ligt achter je. ;)


"Nadat ik eerst weken bij Landa haar insta heb zitten gluren om te kijken wat voor een mooi werk ze maakt, werd het tijd om een shoot bij haar te boeken. En wat voor een. De mooiste plekken en de fijne modellen.

Landa dacht heel erg mee gedurende het proces en had ook allemaal mooie ideeën. Samen hebben we een super sterke campagne gemaakt met beelden die we lang kunnen gebruiken."

Floortje - TheSpiritJunkies.nl

Werkwijze

01/02

1.

We beginnen met een Match Call om te voelen of MAGNETIC de juiste stap is voor jou en om elkaars energie te voelen.

Als wij beide een JA voelen, starten we met een kick-off, meer daarover tijdens de call. ;)

Vervolgens krijg je duidelijke instructies over de maandelijkse Coaching Call, de Telegram Check-Ins én plannen we jouw Aligned Branding Shoots in.

2.

Tijdens de Coaching Calls gaan we het hebben over jouw visie, waarom zichtbaarheid voor jou van belang is en hoe je daar comfortabel in kunt worden.

Ook is er ruimte voor onderwerpen zoals sales, strategie, lanceren, klantenstroom, money mindset & we kijken naar jouw (nieuwe) content stijl.

Ik houd rekening met jouw Human Design hierbij, zodat je jouw business op jouw manier kunt laten stromen.

We trekken alles uit de kast voor de meest fantastische Aligned Branding foto's van jou. Tijdens de Coaching Calls is er ruimte om jouw shoot(s) voor te bereiden. Let's get creative!

3.

In maart en september vinden de MAGNETIC Live Dagen plaats. Wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing, maar weet dat er op jouw proces - en de processen van de andere deelnemers die MAGNETIC 1 op 1 volgen - wordt ingespeeld.

You will get exactly what you need. ;)

4.

Ik verwacht van jou dat je je volledig inzet, dat je jezelf serieus neemt en dat je durft te kijken naar excuusjes & overtuigingen.

Na MAGNETIC proosten we op jouw groei. Je durft op jouw manier zichtbaar te zijn, zowel online als offline. Je voelt je vol zelfvertrouwen en staat er echt. Je belichaamt wat jij zelf ook verkoopt en je kunt daardoor anders opkomen dagen voor je klanten, met meer rust en vertrouwen. Je lanceringen stromen. Je voelt heling in jezelf.

En bovendien is jouw evolutie vastgelegd gedurende een heel jaar in 4 verschillende fotoshoots. PURE MAGIC!

01/04

"Op de foto's kan ik de transformatie zien die ik in de afgelopen tijd heb mogen meemaken en dat had ik nodig voor mijn proces.

Met Landa werken was echt een feestje, ze liet mij en de andere vrouwen die aanwezig waren tijdens de shoot op ons gemak voelen, gaf hele fijne aanwijzingen en zorgde dat alles super fijn flowde.

Ik heb met de foto's een hele mooie website kunnen bouwen, heb veel mooie complimenten mogen ontvangen op mijn Instagram en ik trek steeds meer vrouwen aan voor mijn vrouwencirkels."

Paola Valerio - The School of the Heart

4 redenen waarom je nu kiest voor MAGNETIC:


1.

Sinds ik van modefotografie (2010) naar spiritueel fotograaf (2020) ben geswitcht, is alles gaan stromen. Mijn agenda is steeds maanden volgeboekt! Juist door mijn ervaringen van de afgelopen 6 jaar in het intuïtief ondernemen kan ik heel scherp mijn vinger leggen op wat er NU werkt - en daar pluk jij de vruchten van.


2.

Voor MAGNETIC zet ik een veld neer, een energetische, veilige basis. Hierin ga jij ongetwijfeld lastige stukken tegen komen, maar die komen juist omhoog, omdat ze aangekeken mogen worden. Door dit - samen met mij - te doen, hef je jouw blokkades op en zul je verder groeien met jouw bedrijf.


3.

Jij hoeft niet te gaan werken op een manier die niet bij je past. Doordat ik kijk door de lens van jouw Human Design profiel, jouw blauwdruk als het ware, kunnen we jouw talenten juist inzetten en rekening houden met jouw level van energie.


4.

If not now, then when? Want het is ALTIJD spannend om tijd en geld te investeren in iets waar je zelf verantwoordelijkheid voor moet pakken. Maar jij leest dit niet, omdat je wekelijks voor de camera staat te shinen en jouw missie al wijds is verspreid. Je wilt je fijn voelen voor de lens, prachtige foto's voor het merk dat je neerzet en je positioneert jezelf zodanig dat de leukste mensen heel goed weten dat ze bij jou moeten zijn voor jouw MAGIC ;)

OVER LANDA


Na 10 jaar als mode- en portretfotograaf te hebben gewerkt, waaronder ook in New York, kwam ik tot de conclusie: dit is het niet!


Ik besloot om alles los te laten en na een jaar 'ruimte te hebben gemaakt' begon het te stromen: ik combineerde Healing & Fotografie & ontwikkelde Aligned Branding Shoots voor Spirituele Ondernemers.


Succes betekent voor mij zoveel méér dan alleen een goed gevulde bankrekening. Het gaat om mijn zielsmissie verspreiden; het laten zien aan anderen hoe je óók kunt leven; vol vertrouwen, overgave en met geloof in magie.


Authentiek zijn is een van mijn kernwaardes, omdat ik geloof dat je met jouw eigen, individuele energie juist de beste successen behaalt.

"Ik gun je het lef om jezelf te laten zien, zonder schaamte en angst voor afwijzing."


Dat je dat je jezelf niet meer tegen laat houden door meningen & overtuigingen, maar dat je gaat staan voor jouw visie - en daar als een magneet impact en omzet mee aantrekt.IN DE MEDIA


Happinez & HX Magazine hebben mij geïnterviewd & mijn foto's stonden o.a. in Harper's Bazaar, &C en Elle. Tevens ben ik te zien in het programma Mijn Spirituele Zoektocht.


CURRENT MAGNETICS

Fédi, Sofie, Steffi & Maren tijdens hun kick-off Healing Photoshoot

FAQ

01/06

Ik vind fotoshoots verschrikkelijk, maar ik weet dat ik 'moet'..

Ik kan me goed voorstellen dat op de foto gaan spannend is. Zelf vind ik het ook soms nog lastig (daarom ga ik zelf ook meerdere keren per jaar).

Juist omdat ik weet hoe het voelt, kan ik je héél goed helpen ontspannen voor de camera. Maar ook tijdens de Coaching Calls duiken we hierin, zodat je met steeds meer plezier voor die lens staat te shinen. ;)

Ik ben een startende ondernemer, is dit iets voor mij?

MAGNETIC is voor de ondernemer die een grootse visie heeft en verlangt naar vrijheid en plezier in het werk dat zij/'ie doet.

Als jij jezelf en jouw bedrijf serieus neemt en de verantwoordelijkheid vanaf het begin wilt pakken voor jouw eigen groei, dan zal dit traject je een hele goede start bieden om jezelf gelijk goed te positioneren.

MAGNETIC focust zich vooral op zichtbaarheid en hoewel er ook energetische en strategische aspecten van ondernemen langskomen, is het belangrijk dat je al weet welke richting jij op wilt gaan met jouw bedrijf.

Ben ik over 1 jaar een 'Bekende Nederlander' en stappen er honderden mensen in mijn programma's en trajecten??

Het is maar net of je dit wilt, natuurlijk. ;)

Om een groot aantal mensen als publiek en klant te hebben, heb je draagvlak te creëren. Dit betekent dat je mag groeien in die persoon die hier mee om kan gaan en daarvoor mag je (met mijn hulp) pijnstukken en overtuigingen aankijken en transformeren.

MAGNETIC is op jou persoonlijk afgestemd, we leggen jouw beginpunt vast en gaan kijken naar jouw wensen en doelen en daarnaartoe werken. Wat jouw resultaat wordt van dit jaar is uiteindelijk iets waar je zelf je verantwoordelijkheid voor draagt.

Wat is Human Design en hoe zet jij het in?

Human Design is een systeem dat wetenschap en spiritualiteit combineert en je voorziet van een blauwdruk over jezelf.

Bijna iedereen die ermee in aanraking komt is eerst heel sceptisch en wanneer ze er (soms jaren) later nog eens induiken, staan ze versteld over hoe accuraat het eigenlijk is!

Ik vind het belangrijk om je inzichten te geven over hoe jij jouw energie het beste kunt inzetten, net als jouw talenten. Tijdens de Coaching Calls zal ik dan ook regelmatig je Human Design er even bijpakken en dan neem ik je natuurlijk helemaal mee in wat daaruit voort komt, zodat jij met deze gegevens kunt 'experimenteren'.

We nemen niets voor waarheid aan, maar ervaren het. Het volgen van jouw Human Design zou ervoor moeten zorgen dat je je leven met meer flow en minder weerstand gaat ervaren.

Om jouw Human Design Chart te kunnen uitrekenen, heb ik jouw geboortedatum, -tijd en woonplaats nodig. Als je deze niet exact weet, geef dan door wat jij vermoed.

Hoe zit het met styling, make-up, modellen etc.?

Tijdens de Coaching Calls gaan we ook het concept voor jouw Aligned Branding Shoots vormgeven.

Het kan dus zo zijn dat het passend voelt een couturejurk, daglichtstudio, visagiste en allerlei props voor jouw fotoshoot in te huren.

Deze kosten vallen buiten het MAGNETIC traject, maar uiteraard kijk ik met jou mee en zorgen we dat alles binnen jouw budget past. Weet dat heel veel ook gratis kan. ;)

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Ook als jouw werk niet heel spiritueel is, kun je het MAGNETIC traject volgen. Het is voor de ondernemer die vanuit vrijheid en plezier, niet hard - maar slim - wilt ondernemen.

En die zélf open staat voor het magische van het leven. Die snapt dat niet alles dood te analyseren valt.

Volg je gevoel en als het goed voelt, plan je toch een Match Call in? ;)

Ik vind een jaar best lang, kan het ook korter?

Ik kies bewust voor een jaar, omdat groei tijd nodig heeft. We leren elkaar zo goed kennen en jij krijgt tijd genoeg om alle inzichten te integreren, zodat je ze gaat belichamen.

Uiteraard kan het ook korter, voor als dat passender voelt voor jou. Vanaf 6 maanden kunnen wij aan de slag.

Kan er in termijnen worden betaald?

Ja, je kunt in termijnen betalen. We kunnen de details bespreken in de Match Call.

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit de Aligned Branding Shoots komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam.

Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;)

Willen andere partijen de foto's gebruiken voor hun eigen 'gewin', dan moeten ze even contact met mij opnemen.

Reis je ook naar het buitenland?

Alles is mogelijk, maar dit is iets waar ik per situatie op wil invoelen. Stuur me - indien je dit wenst - een mailtje vóór je jouw Match Call in plant: info@landapenders.com

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

01/11

MAGNETIC

1:1 TRAJECt

Stap in de zelfverzekerde, next level versie van jezelf als healer, coach of creative.


Na dit exclusieve 1-op-1 traject laat jij jezelf met nog meer vertrouwen zien aan de buitenwereld en heb je geleerd om al jouw ‘imperfecties’ te ownen. Jouw ideale klant ziet dat jij belichaamt wat je verkoopt - en wil jouw magic!


  • Elk seizoen doe je een Aligned Branding Shoot waarmee je klanten aantrekt die volledig resoneren op jouw energie! De foto's vullen jouw website, Instagram feed & voor elke lancering die je doet heb je geweldige beelden.


  • Elke maand heb je een 1 op 1 Coaching Call met mij om te kijken waar je staat, waar je heen wilt en hoe we kunnen bijsturen. We maken korte metten met onzekerheden, ontwikkelen de mooiste concepten voor jouw nieuwe fotoshoots en we kijken hoe we jouw verkoop meer gaan laten stromen.


  • Twee keer per maand heb je een Telegram Check-In, waar je kunt vieren wat er lukt & advies kunt vragen over je business en zelfliefde. Je wordt gedragen in dit proces.


  • BONUS Elk half jaar word je in de watten gelegd tijdens de MAGNETIC Live Dag, waarin je met alle deelnemers - die ook het 1 op 1 traject volgen - samenkomt. Een dag vol innerlijk werk, verbinding en genieten! Data in 2024: 11-09.


  • BONUS Je krijgt toegang tot de Sacred Self-Love Journey. Het programma waarin je met de seizoenen leert leven, je mindset verrijkt en jezelf op #1 leert zetten.
OH MY, OH MY. VOEL JE JOUW VUUR BRANDEN?Alles op een rij // bij 1 jaar MAGNETIC:

4 x Aligned Branding Shoot

12 x 1 op 1 Coaching Call

24 x Telegram Check-Ins

2 x MAGNETIC Live Dag

1 x Sacred Self-Love Journey ProgrammaStap je in MAGNETIC, dan stap je in een veilig veld, een container voor groei . Je wordt gedragen én liefdevol gepusht om jezelf te laten zien, in alignment met wie jij bent en wat jij hier te doen hebt.


De waarde van dit traject in wat het je qua groei en transformatie (en daaruit volgende omzet) gaat opleveren komt op méér dan 10K.


Ik ga MAGNETIC aanbieden voor € 777 per maand of € 8888 in 1x.


Maar jij als bad ass pionier die nu beslist om te investeren - in jezelf én in jouw bedrijf - doet dat voor € 588 per maand voor 12 maanden óf € 6555 als je in 1x betaald.


Momenteel zijn er nog 2 plekken beschikbaar voor dit tarief.


En dit is nog niet alles! Als je nu beslist om in te stappen krijg je een Healing Photoshoot met een waarde van € 799 als kick-off BONUS.


BEDRAGEN ZIJN EXCLUSIEF BTW.