CREATIEVE CONTENTFOTOGRAFIE  

Click here for this information in English

 

De visuele uitingen van jouw merk zijn enorm belangrijk. Niet alleen vertellen ze jouw visie, ze trekken ook jouw ideale klant aan. Het is mijn missie om jouw bedrijf te laten groeien middels professionele fotografie dat doordrenkt wordt van jouw merk-DNA. Met meer dan 9 jaar ervaring in fotografie en conceptontwikkeling, en ervaring in dé modehoofdstad New York City, voel ik me gedreven om voor jouw merk sterke visuele uitingen te creëren die geheid indruk maken op jouw ideale doelgroep. Of je nu bij het hele proces betrokken wilt zijn of de touwtjes liever uit handen geeft, I got your back.

 


Total Contentment ;) // Platinapakket


De perfecte investering voor merken die echt peace of mind kunnen gebruiken. Het creëren van een nieuwe campagne, editorial of lookbook kan immers zoveel kostbare tijd in beslag nemen, dus laat mij je ontzorgen!

Na het bespreken van de gewenste doelen, zal ik mijn expertise en creativiteit gebruiken om het concept en de moodboards te ontwikkelen, de locatiescout en -check te regelen, de volledige planning te verzorgen en een dreamteam van modellen, make-up artiesten en stylisten samen te stellen. Uiteraard overleg ik een paar keer met je om er zeker van te zijn dat we on the same page staan en je beslist of je op de shootdag(-en) aanwezig wilt zijn.

Voor je het weet is je nieuwste campagne, editorial of lookbook gerealiseerd!

.
.


 

Together = Better // Rose Gold-pakket


Bij deze werkwijze gaan we onze inspanningen bundelen. Want het kan zo inspirerend en leuk zijn om mee te werken aan het creatieve proces van het fotograferen van de nieuwe campagne, editorial of lookbook. Daarom is dit pakket perfect voor degenen die de tijd kunnen investeren.

Samen zullen we aan het concept werken en onderzoeken wat er allemaal nodig is. Ik maak de moodboards en kom langs voor een locatiecheck, terwijl jij je ontfermt over de communicatie met alle teamleden, zoals de modellen, make-up artist en stylist, enz. Natuurlijk zal ik je begeleiden bij alle dingen waar je hulp bij kunt gebruiken. We zullen nauw samenwerken om de perfecte campagne, editorial of lookbook te realiseren die perfect weergeeft waar jouw merk voor staat!

Team work makes the dream work!

.

.

OVERWEEG JE OM MET MIJ TE WERKEN ALS JE FOTOGRAAF?
LATEN WE BELLEN OM JE PLANNEN TE BESPREKEN! 

 

  

 

 

 -  COMING SOON - 
Gimme likes // Het Instagram Content-abonnement

 

Word je moe als je alleen al denkt aan het constant moeten creëren van nieuwe content voor op Instagram? Verkoop je redelijk kleine producten of kleding? Laat mij dit voor je doen!

We werken eerst aan het concept en bespreken de look en feel van de fotografie. Hoe zorgen we er visueel voor dat de producten je ideale doelgroep aantrekken? Ik zorg voor een custom set-design, de fotografie en indien nodig een stylist. Het enige wat jij hoeft te doen is de producten opsturen of we plannen een shootsessie waarbij je gewoon aanwezig bent.

Je bepaalt zelf hoeveel foto's je nodig hebt: 16 of 31 foto's per maand. Ook bepaal je of je wilt dat de producten op een model worden weergegeven of dat ze op zichzelf staand gefotografeerd worden, en of de fotografie gebeurt in een studio of op een externe locatie. Alle content wordt in de juiste resolutie en verhouding geleverd, elke maand weer, klaar om te worden geplaatst. Als het gewenst is, kan ik zelfs alles klaarzetten in de juiste volgorde in een automatische planningstool, zodat je alleen nog maar de captions en #hashtags hoeft toe te voegen.

Het 'Gimme Likes'-abonnement duurt minimaal drie maanden en kan om de drie maanden worden verlengd of beëindigd. Dit is de manier om zichtbaar te blijven voor je fans en klanten op Instagram!

Ik accepteer slechts drie abonnementen tegelijk. Neem contact met me op om te kijken of er een plek beschikbaar is.

 

.

.

Dit abonnement is binnenkort beschikbaar, dus stuur snel een bericht om zeker te zijn van een van de drie plekken.


 A CREATIVE CHALLENGE! 

 

Op zoek naar iets dat je niet kunt vinden op deze pagina? Geen zorgen! Ik ben absoluut nog steeds beschikbaar om portretten te fotograferen van creatievelingen! Of je nu een muzikant, fashion designer, acteur, interieurstylist, model, influencer, power babe, fotograaf of entrepreneur bent, laten we  bespreken hoe jouw nieuwe foto's kunnen worden! :)

 

Landa Penders Studio
Landa Penders is a fashion and portrait photographer from the Netherlands, focusing on statement brands, promoting self-love and sharing her expertise in photography.

Chamber of Commerce: 62331949

IBAN: NL75INGB0006731731

Terms & Conditions  | Privacy Policy

 

 

Newsletter
Want to receive the latest updates &  blog articles in your inbox? Subscribing to my newsletter is the easy way to keep in touch. 


COPYRIGHT © LANDA PENDERS 2018