IT'S TIME TO PLAY 🎡Ondernemen kan voelen als het spelen van een spel. Soms zet je precies de juiste stappen die ervoor zorgen dat het stroomt in je bedrijf, maar ook ken je de momenten dat je de spelregels even kwijt bent. Je ziet beren op de weg, hebt geen idee wat je aan het doen bent en je plezier.. is ver te zoeken.


Ik verklap je alvast een golden nugget: ondernemen is experimenteren, evalueren & aanpassen. Continue ditzelfde riedeltje. En spelregels.. die zijn dan ook voor iedereen anders. Wat jij wilt is jouw eigen handleiding creëeren en met plezier ondernemen.


Jij voelt dat je vanuit je tenen iets te brengen hebt. Nu wil je het gieten in een aanbod. Je wilt dat het origineel is, bij jou past en dat het een positieve impact maakt op de levens van jouw klanten. Dit is wat Field of Play jou brengt: je creëert jouw eigen aanbod vanuit joy en ontdekt hoe je kunt verkopen op een relaxte, integere manier.THIS IS YOU 🤸🏾‍♀️ • Verkopen voelt niet altijd joyful, omdat je eigenlijk maar wat doet en dit niet altijd werkt. Tijd voor een strategie die bij jou (en jouw Human Design) past!


 • Je hebt zoveel te bieden, maar vindt het lastig om te verwoorden wát het precies is dat jouw werk oplevert. Je wilt het helder kunnen overbrengen, zodat klanten in je aanbod stappen.


 • Ondernemen voelt soms overwhelming, je vergelijkt je met anderen en hebt het gevoel achter te lopen. Je verlangt naar overzicht en vertrouwen.


 • Al die technische aspecten vind je vaak maar lastig.. welke systemen heb je nou nodig en hoe werken ze?


 • Je hebt een stok achter de deur nodig om jouw aanbod, dat al in jouw hoofd bestaat, eindelijk eens naar aarde te halen.


 • Je bent helemaal klaar voor de next level met jouw business!

PRESS PLAY 🎮


In Field of Play (her)ontdek je precies waar jij super goed in bent, veel plezier in hebt én leer je precies hoe jij jouw aanbod succesvol in de markt zet.


En de manier waarop is ZO vet. Je gaat in ceremonie met jouw business én je krijgt de praktische tools waarmee jij jouw eigen spelhandleiding ontwerpt.


Dit is hét online programma dat je bij elk nieuw aanbod erbij wilt pakken. Het creatieproces geeft je vlinders in je buik en elke keer als er een nieuwe verkoop is doe je een dansje.


start 24 april 2024

Field of Play

🎡


 • Je gaat in ceremonie met jouw business om te herontdekken waar je blij van wordt en waar je supergoed in bent. Je leert hoe je deze magische ingrediënten kunt vormgeven in een fantastisch aanbod.


 • Na de ceremonie staan er videomodules voor je klaar die je begeleiden in het verkoopproces. Je leert o.a. je prijs te bepalen, je salespagina vormgeven en hoe je mega concreet verwoord wat jouw aanbod oplevert - zodat klanten het vertrouwen krijgen en kopen!


 • Je hoeft het niet alleen te doen. Zorg dat je aanwezig bent bij de live Q&A's om specifiek in te gaan op jouw behoeften. Data zijn donderdag 2 & maandag 6 mei 2024 van 10:00 tot 11:00 uur. Replays komen beschikbaar.


 • BONUS Kijk je overtuigingen rondom geld aan met de extra Money Mindset module. Een gezonde relatie met doekoe zorgt ervoor dat je het beter gaat ontvangen.


 • BONUS Je behoudt toegang tot het programma, zodat je het bij een nieuw aanbod keer op keer kunt doorlopen.€ 888

earlybird t/m 26 april:

€ 388


Daarna gaat het ticket omhoog naar € 444. exclusief btw & betaling in 3 termijnen is mogelijk


UPGRADE


 • OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN Stap in de 8-weekse Mastermindgroep, waar je met gelijkgestemde ondernemers gaat connecten. Krijg 1 op 1 feedback van mij, leer van elkaar en groei sneller met je business + € 297


NA FIELD OF PLAY..

.. heb je vlinders in je buik, omdat jouw nieuwe aanbod helemaal amazeballs is. 🦋

.. weet je precies hoe je jouw ideale klant moet aanspreken, zodat ze niet lang na hoeft te denken om in jouw aanbod te stappen. 🤸🏿‍♀️

.. heb je jouw eigen - human design informed - plan om de verkoop met plezier te doen, woohoo! 💃🏽


WELKE THEMA'S KOMEN LANGS?


Je stapt het veld binnen door het doen van een ceremonie, wat niets anders inhoudt dan dat jij een fijn plekje voor jezelf creëert waar je een paar uurtjes ongestoord aan de slag kunt.


Na de ceremonie staan er video's voor je klaar waarin ik alles bundel dat ik zelf gebruik om elk nieuw aanbod te verkopen. Je leert:


 • Hoe je de waarde en de prijs bepaalt (twee verschillende dingen ;)
 • Hoe je je ideale klant bepaalt - zonder een suf persona'tje te verzinnen
 • De beste systemen & technieken, in Jip & Janneketaal uitgelegd
 • Hoe je de salespagina vult en of die echt nodig is
 • Mindset & motivatievideo's, omdat dit een leerproces is en het bij de een als een 🚀 gaat en bij de ander als een 🐌 - en met beide is niks mis!
 • Hoe je je aanbod kunt lanceren, stap voor stap of met veel bombarie
 • Wat de ingrediënten zijn voor content die opgevreten wordt als 🍿
 • En ik geef je heel veel inzichten in jezelf door de lens van Human Design, want er is géén one size fits all in marketing & sales

OVER LANDA


Ik kom uit het modewereldje, maar ik verloor mijn interesse in 2019 en om heel eerlijk te zijn.. het kwam eigenlijk nooit echt van de grond zoals ik het had gewild. Tot ik alles losliet en de inspiratie tot mij kwam om Healing Photoshoots te gaan geven.


Dit is hét moment geweest waar alles samen kwam voor mij: waar ik enorm veel plezier van krijg en waar ik super goed in ben. Ik had mijn bedrijf opnieuw op te bouwen en lanceerde een pilot. Wat denk je? Binnen 24 uur uitverkocht.


En dit is niet de enige keer gebleven. Wat ik anders doe dan andere ondernemers? Het zijn niet alleen toevalstreffers of geluksmomenten, nee.. het is een combinatie van durven kiezen voor plezier én in de schaduw duiken om te kijken wat mij nog belemmert.

In Field of Play bundel ik al mijn kennis, ervaringen en inzichten - zodat jij ook de vrijheid zult ervaren om met werk dat je fantastisch vindt jouw geld te verdienen.


En ik weet het, er is heel veel (gratis) content beschikbaar, mega veel blogs, podcasts & insta posts vol tips & tricks die je zo toe kunt passen.. maar dat is het hem juist.


Het doen is waar we vaak geen tijd voor maken. Daarom heb ik een programma ontwikkeld, waarin je alleen maar hoeft op te komen dagen. Just press play en laat het veld je omringen, zodat je daarna je spark om te ondernemen (weer) vindt!


IN DE MEDIA


Ik heb met mijn aanbod in meerdere magazines gestaan, waaronder 2x in de Happinez.

FIELD OF PLAY

IS VOOR JOU:


 • Je bent of wilt gaan ondernemen, vanwege jouw zielsmissie! Het draagt op jouw unieke wijze bij aan een mooie, nieuwe wereld!
 • Je hebt al allerlei 'strategieën' uitgeprobeerd wat ondernemen betreft, maar het voelt nooit helemaal JIJ. Je wilt intuïtief ondernemen op JOUW manier.
 • Je bent bereid om jezelf een spiegel voor te houden en je comfortzone groter te maken. That's how you grow, baby!

FIELD OF PLAY

IS NU NIET VOOR JOU:


 • Je wilt graag dat iemand je stap voor stap vertelt wat jij moet doen. No, you are in charge!
 • Je verwacht dat het programma een magic pill gaat zijn. De resultaten hangen af van het werk dat jij erin steekt.

FAQ

01/04

Ik ben een starter, is dit wat voor mij?

Door Field of Play als sidekick te hebben, maak je vanaf het begin een goede start in je onderneming. Voel jij een dikke YES! Dan mag je je gevoel volgen!

Hoe werkt de Mastermindgroep upgrade?

Via de betaalpagina kan je deze aanvinken. Je ontvangt dan instructies om in de Telegramgroep te komen en hoe het daar werkt.

De groep is open voor 8 weken en binnen deze tijd kun je elkaar raadplegen voor business kwesties. Denk aan je salespagina laten beoordelen, hoe om te gaan met een lastige klant, hoe je nog scherper je aanbod kunt verwoorden als je het even niet meer ziet.

Elke woensdag kun je voor 10:00 uur een gerichte vraag aan mij stellen door mij te taggen in het bericht. Ik zal dan via voice memo ingaan en je voorzien feedback waar je weer verder mee komt.

Hoe moet ik mij voorbereiden op de ceremonie?

Heel simpel, je pakt je laptop en creëert een heel fijn comfortabel plekje. Ga bij voorkeur op kussens op de grond zitten, steek een kaarsje aan, zet een sloot thee en druk dan op play. ;)

Wanneer zijn de Q&A's?

Op donderdag 2 mei en op maandag 6 mei. Ik raad je aan er bij minstens één aanwezig te zijn.

Lukt het niet? Kijk dan de replays terug. Vaak stellen mensen vragen waar jij ook het antwoord van wil weten. Zo leer je van elkaar!

Is deze dag zakelijk aftrekbaar?

Yes! Het zijn zakelijke kosten die je maakt om 'advies in te winnen over de levensvatbaarheid van je bedrijf', zoals de belastingdienst-website dat zelf zo lekker formeel verwoordt. Dus huppakee, aftrekken die hap en minder belasting betalen aan het eind van het jaar. ;)

Hoe werkt de betaling? Kan ik in termijnen betalen?

Via de betaalpagina kun je met iDeal of Bancontact betalen. Ook kun je hier aanvinken of je in termijnen wilt betalen. In dat geval betaal je direct het eerste termijn en worden de volgenden automatisch afgeschreven.

Ik weet al veel van Human Design, leer ik nog wat nieuws?

Super fijn als je de basis al weet! Human Design is zo'n uitgebreid systeem, elke keer dat je er weer iets over hoort, haal je er toch nieuwe dingen uit en deze keer gaat het specifiek over hoe je jouw Human Design profiel in je business in kunt zetten.

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

01/08

START 24 APRIL 2024

Field of Play

🎡


 • Je gaat in ceremonie met jouw business om te herontdekken waar je blij van wordt en waar je supergoed in bent. Je leert hoe je deze magische ingrediënten kunt vormgeven in een fantastisch aanbod.


 • Na de ceremonie staan er videomodules voor je klaar die je begeleiden in het verkoopproces. Je leert o.a. je prijs te bepalen, je salespagina vormgeven en hoe je mega concreet verwoord wat jouw aanbod oplevert - zodat klanten het vertrouwen krijgen en kopen!


 • Je hoeft het niet alleen te doen. Zorg dat je aanwezig bent bij de live Q&A's om specifiek in te gaan op jouw behoeften. Data zijn donderdag 2 & maandag 6 mei 2024 van 10:00 tot 11:00 uur. Replays komen beschikbaar.


 • BONUS Kijk je overtuigingen rondom geld aan met de extra Money Mindset module. Een gezonde relatie met doekoe zorgt ervoor dat je het beter gaat ontvangen.


 • BONUS Je behoudt toegang tot het programma, zodat je het bij een nieuw aanbod keer op keer kunt doorlopen.€ 888

EARLYBIRD T/M 26 APRIL:

€ 388


DAARNA GAAT HET TICKET OMHOOG NAAR € 444. EXCLUSIEF BTW & BETALING IN 3 TERMIJNEN IS MOGELIJKUPGRADE


 • OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN Stap in de 8-weekse Mastermindgroep, waar je met gelijkgestemde ondernemers gaat connecten. Krijg 1 op 1 feedback van mij, leer van elkaar en groei sneller met je business + € 297