Je bent een spiritueel wezen met een menselijke ervaring


We kunnen lang of kort filosoferen over het doel van het leven, maar voor mij is het vrij duidelijk: Het gaat om het zo veel mogelijk genieten van al het moois dat er te vinden is op Moeder Aarde. En jij, lief mens, bent daar dus ook onderdeel van. Maar hé, dat betekent niet dat er geen werk aan de winkel is en dat je alleen maar positiviteit moet toelaten in je leven.


We worden geboren in een menselijk lichaam met een taak. Die taak is, simpel gezegd, het helen van jouw wonden. En of die nu in dit leven zijn ontstaan, overgenomen van voorouders of uit vorige levens, je hebt jouw hele leven om dit rugzakje zo licht mogelijk te maken.


Dit hoeft niet altijd als een zware last te voelen, maar soms is het wel confronterend, of zelfs pijnlijk. Oude patronen, programmeringen en onrecht zullen omhoog komen op het moment dat je er bewust mee aan de slag gaat. It can be a lot. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Magie & Compassie


Als klein meisje keek ik altijd naar de Maan en sprak ik ertegen. Ik zag elfjes (energiebolletjes) vliegen in het donker en zag de aura’s van leraren als ik aan het staren was tijdens een les. En toen Wicca op mijn pad kwam als tiener, kon ik het regelmatig laten stoppen met regenen als ik weer eens 10 kilometer naar school fietste, haha. Believe it, or not! 


Ik noem mijzelf vandaag de dag een eclectische heks en ik werk met het Universum waar wij allemaal onderdeel van zijn. Door te vertrouwen op mijn Higher Self, word ik altijd geleid in de juiste richting. En ja, voor de een klinkt dat heel zweverig en voor de ander is het de normaalste zaak van de wereld, I know & that’s all good.


There’s more to it, natuurlijk! Ik ben in dit leven een vrouw met veel compassie voor andere mensen en dieren, zit behoorlijk onder de tatoeages, ben een jonge mama, heb Joodse roots (niet-religieus) en als ik mijn kledingstijl een naampje moest geven zou ik zeggen: boho street. En omdat ik in een Rotterdamse familie ben opgegroeid, heb ik meegekregen dat het goed is om je uit te spreken, ook als je mening niet zo populair is.

Een andere tijdlijn


Na 10 jaar als modefotograaf gewerkt te hebben, waaronder ook in New York, voelde het modewereldje geleidelijk steeds meer als iets waar ik niet meer veel voldoening uit haalde. Op een magische wijze, werd ik langzaam maar zeker geleid naar een nieuw concept: Healing Photoshoots. Waar ik mijn talent voor fotografie kan combineren met het space holden voor gevoelens. Waar ik begeleiding faciliteer om even stil te staan bij wie er voor mij zit en wat er speelt in zijn, haar of hun leven.


Wat kan er opgeruimd worden? En hoe kun je jezelf er nu beter blijvend aan herinneren dat je goed bent, precies zoals je bent, precies nu, dan met een Healing Portrait? De 1-op-1 sessies zijn fantastisch en ik ben enorm dankbaar dat ik dit werk nu mag doen. 


Halverwege 2020 ben ik gestart met het organiseren van de Goddess Circle, een maandelijkse vrouwencirkel in Vlaardingen met steeds een intuïtief gekozen thema. Daarnaast is het verlangen om mensen te helpen met het ontwikkelen van een fijne, toegankelijke, spirituele self-care basis ontstaan. In 2021 is dan ook de Sacred School geopend, met als eerste aanbod het online jaarprogramma: Sacred Self-Love Journey. Het meest recent zijn de Aligned Branding Shoots toegevoegd aan mijn aanbod, waarmee ik spirituele ondernemers help aan prachtige foto's voor hun marketingdoeleinden.


Wat doe ik zoal?

& meer..


Het is mijn missie mensen te stimuleren hun Zelfliefde & Zelfontwikkeling te vieren.