MEDEDELING


Super tof dat je interesse toont in een van mijn type fotoshoots. Momenteel zit ik tot half oktober volgeboekt en daarna ga ik voor nog onbepaalde tijd met verlof. Ik werk met een reservelijst voor als er een plekje vrijkomt. Wil je daarop? Mail me dan op info@landapenders.com. Via mijn Mailing Lijst + Instagram kondig is mettertijd aan wanneer de agenda in 2023 weer open gaat.


Liefs,

Landa

Blijf op de hoogte


Als je mooie foto's wilt waarin je jezelf echt ziet en herkent zoals je bent dan moet je deze shoot doen. Juist door het gedeelte voor de shoot, het gesprek, de meditatie en het leggen van de tarotkaarten. Dat maakt het een bijzondere ervaring.

Stephanie Hak

Lief mens, het is tijd om te zakken.


We zijn er goed in geworden; rennen, vliegen en alsmaar doorgaan in een wereld die enorm prestatiegericht is. Voel je je wel mooi, slim, succesvol of zorgzaam genoeg? Voegen de patronen, die je vaak je leven lang al bij je draagt, wel iets positiefs toe aan jouw leven? Het is tijd om uit je hoofd te komen. Om in jouw lichaam te zakken en het licht te schijnen op zaken waar je misschien liever je ogen voor sluit. Maar je hoeft het niet alleen te doen..

Je bent het waard om jezelf te vieren.


Misschien ben je al een tijdje op weg naar meer zelfliefde, of is er een bepaalde gebeurtenis geweest die je een plekje wilt geven. Misschien voelt het als het ideale cadeau dat je op dit moment aan jezelf zou willen geven. Wat de reden ook is, als je straks meer te weten komt over de Healing Photoshoot, voel je vanzelf of dit iets voor jou is of niet.

The wound is the place where the Light enters you.

Rumi

Wat is een healing photoshoot?


Een cadeau aan jezelf, een liefdevolle ontmoeting met jouw kern. Ik verwelkom je in mijn Sacred Space waar ik je begeleid in een 1-op-1 sessie waarin we samen graven naar jouw essentie. We pellen wat lagen af door middel van meditatie en zakken in ons lichaam. Met behulp van mijn spirituele toolbox krijg je inzichten en antwoorden op vragen. En als het moment daar is, transformeer je jezelf in de krachtige vrouw* die je bent. Aan mij de eer om jou te fotograferen in deze staat en je te voorzien van een kunstwerk van jezelf.

Wat is een healing photoshoot?


Een cadeau aan jezelf, een liefdevolle ontmoeting met jouw kern. Ik verwelkom je in mijn Sacred Space waar ik je begeleid in een 1-op-1 sessie waarin we samen graven naar jouw essentie. We pellen wat lagen af door middel van meditatie en zakken in ons lichaam. Met behulp van mijn spirituele toolbox krijg je inzichten en antwoorden op vragen. En als het moment daar is, transformeer je jezelf in de krachtige vrouw* die je bent. Aan mij de eer om jou te fotograferen in deze staat en je te voorzien van een kunstwerk van jezelf.


Deze prachtmensen zijn je voor geweest..

.. & vele andere prachtige BEINGS


Wie ben ik?


Daar zit ik dan, in een oma-onderbroek voor mijn camera. Ik heb niks aan mijn lijf bewerkt in deze foto, iets dat ik enkele jaren terug wel had gedaan. Want ik vond mezelf niet goed genoeg en wilde van alles veranderen. Inmiddels ben ik blij met mijn lichaam en geniet ik ook van mijn imperfecties. En niet alleen mijn lichaam durf ik te vieren, ook accepteer ik mijn mentale proces, met ups & downs.


Na 10 jaar als modefotograaf te hebben gewerkt voelde ik dat het tijd was om me op iets nieuws te richten. Ik wilde meer van betekenis zijn en meer connectie voelen met andere vrouwen. We kunnen elkaar naar beneden halen, en dat heb ik als buitenbeentje regelmatig ervaren in mijn leven, maar ik heb ook de kracht van het elkaar upliften ervaren. En aan die zijde wil ik staan. Dus laat mij je met liefde helpen te zien wie jij werkelijk bent.


Liefs,

Landa


Interview in Happinez

over de Healing Photoshoot

01 / 02

Klik op de foto om het artikel te lezen


Healing Photoshoot


Meer dan 60 vrouwen hebben inmiddels voor zichzelf durven kiezen met een Healing Photoshoot. Hoe spannend het ook voelt, jij mag ruimte innemen! Alle info op een rij:


 • Duur: 3 uur
 • Locatie: Vlaardingen
 • Inclusief heerlijke thee & biologische, vegan snacks
 • 1-0p-1 Healing Sessie op jou persoonlijk afgestemd
 • Fotoshoot van 1,5 uur met daaruit 20 professioneel bewerkte foto's, digitaal in een privé galerij
 • Client Closet vol prachtige jurken & kaftans (S tot XXL) om uit te kiezen, naast jouw eigen lievelingsjurken
 • Mini Self Care Goodie Bag voor thuis


Optioneel bij te boeken:

 • Upgrade naar de Sacred Self-Care Ritual Goodie Bag
 • 1 foto als Fine Art Print (50x75 cm) om je zelfliefde thuis dagelijks te kunnen vieren
 • Alle Healing Portretten gebundeld in een Luxe Album (21x21 cm)
 • Maak er een Cacao Ceremonie van en krijg een uur lang Energy Healing. + 2 uur
Kim - Healing Photoshoot door Spirituele Fotograaf Landa Penders in Vlaardingen

investering

Een waardevol cadeau aan jezelf.

De waarde van de Healing Photoshoot is € 847. Maar je kunt jouw Healing Photoshoot nu tijdelijk boeken voor € 777.*

Dit is inclusief btw én een Mini Self Care Goodie Bag om met goede energie thuis verder te gaan.
* Betaling in termijnen is mogelijk.

Tijdelijk voor € 777

+ Sacred Self-Care Ritual

Neem de energie van de fotoshoot mee naar huis. Met prachtige duurzame items kun je je thuis verder onderdompelen in self-care met een fijn, magisch ritueel. Geloof me, dit gaat je nóg meer zelfliefde brengen!

+ € 77,77

+ Fine Art Print 50x75 cm

Op 100% katoen gedrukt komt jouw Healing Portret het mooist tot zijn recht. Weet jij al waar jij de print gaat ophangen om elke dag dat gevoel van Zelfliefde en bewondering op te roepen?

+ € 88,88

+ Luxe Fotoalbum 21x21 cm

Wat is nou mooier dan zo nu en dan bladeren door jouw Healing Portretten in een prachtig album? Met ruimte om eigen inzichten en wijze lessen toe te voegen. Zo kun je altijd worden herinnerd aan jouw waardevolle zelfontwikkelingsproces.

+ € 133,33


+ Cacao Ceremonie & Full Energy Healing

Vanaf april beschikbaar als upgrade

Soms voel je dat je nóg dieper wilt gaan. Door de Spirit van de Cacao uit te nodigen en een volledig uur te wijden aan een Access Bars of Reiki behandeling zul je alle tijd en liefde ontvangen om tot de kern van jouw intentie te komen. Met deze ceremonie open je je hart, zak je diep in je lijf, laat je los wat je niet meer dient en ga je volledig staan voor wie jij bent.

duur: 5 uur • + € 111

Boek jouw Healing Photoshoot + Cacao Ceremonie hier

Testimonials

Testimonials

Leena

Ik wilde al langere tijd foto’s door Landa laten maken maar het was voor mij best een investering, gelukkig was betalen in termijnen mogelijk en zo kon ik mezelf dit toch cadeau doen. Het gaat ‘m niet alleen om de foto’s maar om heel de ervaring, de foto’s voelden zelfs als een extra bonus. 😅 Het was heel confronterend om mezelf zo zo terug te zien, zo puur, zo kwetsbaar maar het werkte ENORM helend, 🙏🏽💜 en dus gaven mijn familie en ik dit ook cadeau aan mijn moeder. Dit MOET je gewoon ervaren.

01 / 10

Werkwijze

1.

Je weet het inmiddels zeker; jij wilt een Healing Photoshoot. Je gaat naar het boekingsformulier, kiest jouw datum in mijn agenda en vult het intakeformulier in.

2.

Ik reageer z.s.m. met een persoonlijk berichtje en de factuur. Ook maak ik een gedeeld Pinterest-moodboard aan met wat inspiratiebeelden waarvan ik denk dat deze bij jou passen. Jij kunt, als je dat wilt, ook inspiratie toevoegen hieraan.

3.

Op de dag van de Healing Photoshoot stap je binnen in mijn Sacred Space. Ik wil nog niet te veel verklappen, het is immers een ervaring! Maar we beginnen met een theetje en leren elkaar een beetje kennen.

4.

Go with the flow. Hier is ruimte om vanuit je hoofd in je lichaam te zakken. Ik begeleid je in dit proces met behulp van Spirit, zo is de sessie afgestemd op wat jij nu nodig hebt. We kunnen tijdens jouw sessie gebruik maken van verschillende technieken. Denk aan mirror work, deep dive coaching, meditatie, divinatie met orakel- en tarotkaarten, kristallen, pendelen, journaling, EFT, Reiki & Access Bars ®. En als je voor de Cacao Ceremonie + Full Energy Healing gaat, spenderen we maar liefst 3 uur 1 op 1 in deze flow!

5.

Dan is het tijd om je klaar te stomen voor de fotoshoot. Visueel zitten we dankzij het moodboard op één lijn, of je laat mij geheel mijn ding doen. Styling is aanwezig, maar zelf kleding en make-up meenemen is ook goed!

6.

De fotoshoot begint. Binnen of buiten in de natuur, het is maar wat bij jou past. We proberen van alles uit in 1,5 uur. In het begin is het altijd even wennen. Dat is helemaal oké. Ik vraag je je voor te stellen wat je wilt voelen als je straks naar jouw portret kijkt. Dat gevoel gaan we vastleggen.

7.

Na de fotoshoot ga je niet met lege handen naar huis. Een Mini of Deluxe Self Care Goodie Bag gaat met je mee, zodat je thuis gelijk verder kunt met jouw proces naar meer zelfliefde. Aan mij de taak om nu 20 foto's te selecteren en deze professioneel te bewerken. Je krijgt ze binnen 2 weken in een persoonlijke galerij toegestuurd.

8.

Het aanschouwen van jouw Healing Portretten volgt. Een spannend, vaak ook wel confronterend moment. Jouw Zelfliefde in een stilstaand beeld gevangen als een waar kunstwerk. Als jij voor de Fine Art print hebt gekozen, dan is nu het moment dat je jouw favoriete foto uitkiest.

9.

De Fine Art Print of het Luxe Album met jouw Healing Portretten arriveren. Nu kun je elke dag, of zo vaak je wenst, kijken naar jezelf. Het herinnert je aan jouw prachtige proces op het pad naar meer Zelfliefde!


FAQ

Wat houdt het Healing gedeelte in?

Een healing geeft nieuwe inzichten, verheldering en verlichting. Een sessie wordt afgestemd op een onderwerp of probleem waar jij licht op wilt schijnen. Het is daarom elke keer anders. Ik maak graag gebruik van mijn Spirituele Toolbox, die varieert van meditatie & divinatie tot energiewerk.

Wat krijg ik bij de 'Sacred Self-Care Ritual' upgrade?

Je krijgt sowieso een Mini Goodie Bag mee met een kleine verrassing erin na de fotoshoot, maar als je écht committed wilt zijn aan je zelfontwikkeling, dan kun je het Sacred Self-Care Ritual erbij upgraden.

Het zijn duurzame tools die ik bij lokale Nederlandse ondernemers inkoop waar ik een ritueel bij heb uitgewerkt. Je kunt dit ritueel vervolgens eigen maken en zelf kiezen of je het bijvoorbeeld in de ochtend doet of liever ’s avonds.

Rituelen hebben mij geholpen bij het verkrijgen van meer inzichten over mezelf. Mijn zelfontwikkeling heeft er echt een sprong mee gemaakt, dus dat vind ik prachtig om door te kunnen geven.

Vanaf nu kun je het Sacred Self-Care Ritual bij je Healing Photoshoot boeken voor € 77,77.

Wat is een Cacao Ceremonie? (Upgrade only)

Cacao ken je natuurlijk van de chocola! Maar wist je dat pure cacao door de Maya's & Inca's als heilig drankje werd gezien? Het is een supergezond plantmedicijn dat je helpt jouw hart te openen en ruimte te maken voor wat er bij jou speelt. Je kunt je extatisch voelen of juist verdriet loslaten. Je gaat er niet van hallucineren en kunt gewoon autorijden na het drinken. Wel zijn er contra-indicaties voor pril zwangeren, hoge bloeddruk & hartproblemen en kun je beter een lage dosis drinken als je anti-depressiva neemt. We werken in de ceremonie met de Spirit van de Cacao, een zachte en liefdevolle energie. Ik noem haar niet voor niets Mama Cacao. ;) Wees nieuwsgierig en voel je welkom!

Is betaling in termijnen mogelijk?

Zeker weten, in het intakeformulier kun je aangeven of je in 2, 4 of 6 termijnen wilt betalen.

Het eerste termijn mag betaald worden binnen 2 weken nadat de eerste factuur is verstuurd. Elke opvolgende factuur komt een maand na de eerste factuurdatum.

Mag ik de foto's gebruiken voor mijn website & marketing?

Super toffe vraag! Je mag jouw Healing Portret zeker laten zien op jouw website en socials, mits je naamsvermelding erbij plaatst. Als je een of meerdere foto's ook wilt inzetten bij een andere vorm van marketing, zoals een advertentie of publicatie, dan heb je een licentie nodig. Mail me even, we komen er wel uit. ;)

Mag ik mijn eigen kleding meenemen?

Zeker! Ik moedig dat ook aan, want het is kleding die bij jou past en waar je je goed in voelt. In de studio heb ik ook een client closet waar je prachtige jurken en kaftans vindt. Neem gewoon lekker mee wat je hebt en we kijken ter plekke waar jij je goed in voelt.

Kun je ook naar mij toe komen?

Een Healing Photoshoot op locatie komt ook wel eens voor. Als dit jouw wens is, geef het gerust aan! Wel reken ik reiskosten van € 0,50 per kilometer.

* Ben ik als niet-vrouw ook welkom?

Identificeer jij je niet als vrouw, dan ben je veilig en welkom als je je geroepen voelt tot een Healing Photoshoot. Wees je wel bewust dat ik werk met vrouwelijke energie en dat je voor hele masculiene fotoshoots beter naar een van mijn collega-fotografen kunt gaan. Stuur me vooral een mailtje of boek gewoon! ;)

Kan ik een ander formaat Fine Art Print kiezen?

Ja, natuurlijk! Vertel me wat je graag wilt en ik regel het met liefde.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

Ben je er klaar voor?


Yasss! Wat de reden ook is dat je JA zegt, weet dat het zo moet zijn. En ik sta als cheerleader aan je zijde.


En het moet jouw geluksdag zijn vandaag, want op dit moment kun je jouw Healing Photoshoot boeken voor € 777, in plaats van € 847. (Betaling in 2, 4 of 6 termijnen is mogelijk!)


De plekken gaan hard, dus als je intuïtie je nu een duwtje geeft, claim dan nu gelijk jouw plek! Boek jouw Healing Photoshoot via de knop hieronder.


Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten!

Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze investering.


Maak er een Cacao Ceremonie van!

Vanaf april beschikbaar als upgrade

Soms voel je dat je nóg dieper wilt gaan. Door de Spirit van de Cacao uit te nodigen en een volledig uur te wijden aan een Access Bars of Reiki behandeling zul je alle tijd en liefde ontvangen om tot de kern van jouw intentie te komen. Met deze ceremonie open je je hart, zak je diep in je lijf, laat je los wat je niet meer dient en ga je volledig staan voor wie jij bent.

duur: 5 uur • + € 111

Boek jouw Healing Photoshoot + Cacao Ceremonie hier