Als je mooie foto's wilt waarin je jezelf echt ziet en herkent zoals je bent dan moet je deze shoot doen. Juist door het gedeelte voor de shoot, het gesprek, de meditatie en het leggen van de tarotkaarten. Dat maakt het een bijzondere ervaring.

Stephanie Hak

Vrouw, het is tijd om te zakken.


We zijn er goed in geworden; rennen, vliegen en alsmaar doorgaan in een wereld die enorm prestatiegericht is. Voel je je wel mooi, slim, succesvol of zorgzaam genoeg? Voegen de patronen, die je vaak je leven lang al bij je draagt, wel iets positiefs toe aan jouw leven? Het is tijd om uit je hoofd te komen. Om in jouw lichaam te zakken en het licht te schijnen op zaken waar je misschien liever je ogen voor sluit. Maar je hoeft het niet alleen te doen..

Je bent het waard om jezelf te vieren.


Misschien ben je al een tijdje op weg naar meer zelfliefde, of is er een bepaalde gebeurtenis geweest die je een plekje wilt geven. Misschien voelt het als het ideale cadeau dat je op dit moment aan jezelf zou willen geven. Wat de reden ook is, als je straks meer te weten komt over de Healing Photoshoot, voel je vanzelf of dit iets voor jou is of niet.

The wound is the place where the Light enters you.

Rumi

Wat is een healing photoshoot?


Een cadeau aan jezelf, een liefdevolle ontmoeting met jouw kern. Ik verwelkom je in mijn Sacred Space waar ik je begeleid in een 1-op-1 sessie waarin we samen graven naar jouw essentie. We pellen wat lagen af door middel van meditatie en zakken in ons lichaam. Met behulp van mijn spirituele toolbox krijg je inzichten en antwoorden op vragen. En als het moment daar is, transformeer je jezelf in de krachtige vrouw die je bent. Aan mij de eer om jou te fotograferen in deze staat en je te voorzien van een kunstwerk van jezelf.


Wat is een healing photoshoot?


Een cadeau aan jezelf, een liefdevolle ontmoeting met jouw kern. Ik verwelkom je in mijn Sacred Space waar ik je begeleid in een 1-op-1 sessie waarin we samen graven naar jouw essentie. We pellen wat lagen af door middel van meditatie en zakken in ons lichaam. Met behulp van mijn spirituele toolbox krijg je inzichten en antwoorden op vragen. En als het moment daar is, transformeer je jezelf in de krachtige vrouw die je bent. Aan mij de eer om jou te fotograferen in deze staat en je te voorzien van een kunstwerk van jezelf.Deze vrouwen zijn je voor geweest..

.. & vele andere prachtige vrouwen


Wie ben ik?


Daar zit ik dan, in een oma-onderbroek voor mijn camera. Ik heb niks aan mijn lijf bewerkt in deze foto, iets dat ik enkele jaren terug wel had gedaan. Want ik vond mezelf niet goed genoeg en wilde van alles veranderen. Inmiddels ben ik blij met mijn lichaam en geniet ik ook van mijn imperfecties. En niet alleen mijn lichaam durf ik te vieren, ook accepteer ik mijn mentale proces, met ups & downs.


Na 10 jaar als modefotograaf te hebben gewerkt voelde ik dat het tijd was om me op iets nieuws te richten. Ik wilde meer van betekenis zijn en meer connectie voelen met andere vrouwen. We kunnen elkaar naar beneden halen, en dat heb ik als buitenbeentje regelmatig ervaren in mijn leven, maar ik heb ook de kracht van het elkaar upliften ervaren. En aan die zijde wil ik staan. Dus laat mij je met liefde helpen te zien wie jij werkelijk bent.


Liefs,

Landa

Healing Photoshoot


Op dit moment is de Healing Photoshoot Pilot - die binnen 24 uur uitverkocht was - afgerond en kun je meedoen met de geoptimaliseerde versie:


  • Duur: 3 uur
  • Locatie: Vlaardingen
  • Inclusief heerlijke thee & vegan snacks
  • 1-0p-1 Healing Sessie op jou persoonlijk afgestemd
  • Fotoshoot van 1,5 uur met daaruit 20 professioneel bewerkte foto's, digitaal in een privé galerij
  • Client Closet vol prachtige jurken & kaftans (S tot XXL) om uit te kiezen, naast jouw eigen lievelingsjurken
  • Mini Self Care Goodie Bag voor thuis


Optioneel bij te boeken:

  • Upgrade naar de Deluxe Self Care Goodie Bag
  • 1 foto als Fine Art Print (50x75 cm) om je zelfliefde thuis dagelijks te kunnen vieren
  • Alle Healing Portretten gebundeld in een Luxe Album (21x21 cm)
Kim - Healing Photoshoot door Spirituele Fotograaf Landa Penders in Vlaardingen

investering

Een waardevol cadeau aan jezelf.

De waarde van de Healing Photoshoot is € 847. Maar je kunt jouw Healing Photoshoot nu tijdelijk boeken voor € 597.

Dit is inclusief btw én een Mini Self Care Goodie Bag om met goede energie thuis verder te gaan.

Tijdelijk voor € 597

Deluxe Self Care Goodie Bag

Gun je jezelf de upgrade naar het ultieme zelfzorg pakket, met prachtige, duurzame items van kleine ondernemers? Denk aan intentiekaarsjes van Daphne Rose of the Goddess Armband van MOM gemstone.

+ € 50

Fine Art Print 50x75 cm

Op 100% katoen gedrukt komt jouw Healing Portret het mooist tot zijn recht. Weet jij al waar jij de print gaat ophangen om elke dag dat gevoel van Zelfliefde en bewondering op te roepen?

+ € 75

Luxe Fotoalbum 21x21 cm

Wat is nou mooier dan zo nu en dan bladeren door jouw Healing Portretten in een prachtig album? Met ruimte om eigen inzichten en wijze lessen toe te voegen. Zo kun je altijd worden herinnerd aan jouw waardevolle zelfontwikkelingsproces.

+ € 125

Testimonials

Testimonials

Chiara

Ik doe wel vaker shoots, maar deze shoot ging wat lagen verder, de diepte in. Eerst kom je tot jezelf, ga je voelen en aan de slag met meditatie, kaarten lezen, kristallen en ik was totaal verbluft over wat ik allemaal te horen kreeg van Landa. Mijn verwachtingen, mijn gedachten kwamen precies overeen met wat de kaarten en kristallen mij vertelden. Totaal at ease was ik daarna klaar om op de foto te gaan. In alle eerlijkheid: een mega aanrader deze shoot. Een verwen moment voor jezelf.

01 / 08

Werkwijze

1.

Je weet het inmiddels zeker; jij wilt een Healing Photoshoot. Je gaat naar het boekingsformulier, kiest jouw datum in mijn agenda en vult het intakeformulier in.

2.

Ik reageer z.s.m. met een persoonlijk berichtje en de factuur. Ook maak ik een gedeeld Pinterest-moodboard aan met wat inspiratiebeelden waarvan ik denk dat deze bij jou passen. Jij kunt, als je dat wilt, ook inspiratie toevoegen hieraan.

3.

Op de dag van de Healing Photoshoot stap je binnen in mijn Sacred Space. Ik wil nog niet te veel verklappen, het is immers een ervaring! Maar we beginnen met een theetje en leren elkaar een beetje kennen.

4.

Go with the flow. Hier is ruimte om vanuit je hoofd in je lichaam te zakken. Ik begeleid je in dit proces met behulp van Spirit, zo is de sessie afgestemd op wat jij nu nodig hebt. We kunnen tijdens jouw sessie gebruik maken van verschillende technieken. Denk aan mirror work, deep dive coaching, meditatie, divinatie met orakel- en tarotkaarten, kristallen, pendelen, journaling, EFT, Reiki & Access Bars ®

5.

Dan is het tijd om je klaar te stomen voor de fotoshoot. Visueel zitten we dankzij het moodboard op één lijn, of je laat mij geheel mijn ding doen. Styling is aanwezig, maar zelf kleding en make-up meenemen is ook goed!

6.

De fotoshoot begint. Binnen of buiten in de natuur, het is maar wat bij jou past. We proberen van alles uit in 1,5 uur. In het begin is het altijd even wennen. Dat is helemaal oké. Ik vraag je je voor te stellen wat je wilt voelen als je straks naar jouw portret kijkt. Dat gevoel gaan we vastleggen.

7.

Na de fotoshoot ga je niet met lege handen naar huis. Een Mini of Deluxe Self Care Goodie Bag gaat met je mee, zodat je thuis gelijk verder kunt met jouw proces naar meer zelfliefde. Aan mij de taak om nu 20 foto's te selecteren en deze professioneel te bewerken. Je krijgt ze binnen 2 weken in een persoonlijke galerij toegestuurd.

8.

Het aanschouwen van jouw Healing Portretten volgt. Een spannend, vaak ook wel confronterend moment. Jouw Zelfliefde in een stilstaand beeld gevangen als een waar kunstwerk. Als jij voor de Fine Art print hebt gekozen, dan is nu het moment dat je jouw favoriete foto uitkiest.

9.

De Fine Art Print of het Luxe Album met jouw Healing Portretten arriveren. Nu kun je elke dag, of zo vaak je wenst, kijken naar jezelf. Het herinnert je aan jouw prachtige proces op het pad naar meer Zelfliefde!


FAQ

Wat houdt het Healing gedeelte in?

Een healing geeft nieuwe inzichten, verheldering en verlichting. Een sessie wordt afgestemd op een onderwerp of probleem waar jij licht op wilt schijnen. Het is daarom elke keer anders. Ik maak graag gebruik van mijn Spirituele Toolbox, die varieert van meditatie & divinatie tot energiewerk.

Wat zit er in de Self Care Goodie Bag?

Oh, ik ben er zo enthousiast over. Je vindt er mooie, praktische en duurzame spullen die jouw zelfzorgproces direct zullen ondersteunen. De inhoud verandert zo nu en dan, maar ik werk graag samen met andere kleine ondernemers. Ik stel de Goodie Bag met liefde samen, of je nu de Mini of de Deluxe kiest. Eigenlijk is het dus een verrassing!

Is betaling in termijnen mogelijk?

Zeker weten, in het intakeformulier kun je aangeven of je in 1, 2, 3 of 4 termijnen wilt betalen.

Het eerste termijn mag betaald worden binnen 2 weken nadat de eerste factuur is verstuurd. Elke opvolgende factuur komt een maand na de eerste factuurdatum.

Mag ik de foto's gebruiken voor mijn website & marketing?

Super toffe vraag! Je mag jouw Healing Portret zeker laten zien op jouw website en socials, mits je naamsvermelding erbij plaatst. Als je een of meerdere foto's ook wilt inzetten bij een andere vorm van marketing, zoals een advertentie of publicatie, dan heb je een licentie nodig. Mail me even, we komen er wel uit. ;)

Mag ik mijn eigen kleding meenemen?

Zeker! Ik moedig dat ook aan, want het is kleding die bij jou past en waar je je goed in voelt. In de studio heb ik ook een client closet waar je prachtige jurken en kaftans vindt. Neem gewoon lekker mee wat je hebt en we kijken ter plekke waar jij je goed in voelt.

Kun je ook naar mij toe komen?

Een Healing Photoshoot op locatie komt ook wel eens voor. Als dit jouw wens is, geef het gerust aan! Wel reken ik reiskosten van € 0,30 per kilometer.

Ik ben een man of geen vrouw, maar wil ook graag een Healing Photoshoot bij jou. Kan dat?

Identificeer jij je niet als vrouw, dan ben je ook veilig en welkom als je je geroepen voelt tot een Healing Photoshoot. Ik richt mij meer op vrouwen, vanwege de vrouwelijke energie waar ik mee werk. Stuur me vooral een mailtje of boek gewoon! ;)

Kan ik een ander formaat Fine Art Print kiezen?

Ja, natuurlijk! Vertel me wat je graag wilt en ik regel het met liefde.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

Ben je er klaar voor?


Yasss, vrouw! Wat de reden ook is dat je JA zegt, weet dat het zo moet zijn. En ik sta als cheerleader aan je zijde.


En het moet jouw geluksdag zijn vandaag, want op dit moment kun je jouw Healing Photoshoot boeken voor € 597, in plaats van € 847. (Betaling in 2, 3 of 4 termijnen is mogelijk!)


De Pilot was binnen 24 uur uitverkocht, dus als je intuïtie je nu een duwtje geeft, claim dan nu gelijk jouw plek! Boek jouw Healing Photoshoot via de knop hieronder.


Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten!

Er zijn nu nog enkele plekken over voor deze prijs