Voor de healers & de heksen,
de space holders & de transformatiecoaches,
de hoedsters van de maancirkels,
de reiki masters & de tarotisten,
de sound healing muzikanten & de yoga teachers,
de verkopers van magie,
de kruidenvrouwtjes & de vroedvrouwen,
en iedereen die het donkerte verwelkomt & het licht verspreidt.

Jij hebt je missie gevonden, hè?


Het voelt goed wat je doet. Wat het ook is dat je doet en hoe je jezelf ook noemen mag, het moge duidelijk zijn dat jij jouw steentje bijdraagt aan het bouwen van een prachtige Nieuwe Aarde. Met alle liefde die je in je hebt, help je anderen, opdat ook zij hun liefde weer zullen verspreiden.


En nu wil je dolgraag jouw ideale cliënten aantrekken. Je weet al wat van de marketing en alle Aardse zaken omtrent zaken doen, maar tegelijk ben je zoveel mogelijk in tune met het Universum, omdat je weet dat er voor jou gezorgd wordt.

Aligned Branding Shoots


En nu is de volgende stap jezelf laten zien: 'Dit ben ik, zo voelt werken met mij, en zo ziet het eruit als je in mijn wereld stapt'. Daar heb je dus foto's voor nodig. Goede foto's die jouw energie gelijk overbrengen naar degene die ze bekijkt.


Deze foto's worden het visuele verlengstuk van jouw waardevolle content, waarmee je met jouw expertise & talenten cliënten aan je bindt. Het is een investering die je, in alle waarschijnlijkheid, in meervoud weer terug verdient!

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?


Woooooooow.. ik ben er helemaal stil van! Ik denk de hele tijd wie is die prachtige vrouw? Haha. Maar dat ben ik! De foto's bekrachtigen me zo in het worden wie ik ben en de stappen die ik mag gaan nemen met m'n business.

Sylvie - Bezieldezaken.nl

Wie is Landa Penders?


Al meer dan 12 jaar fotografeer ik. Het overgrote deel van deze tijd focuste ik me op de mode-industrie, maar stiekem vond ik de persoonlijkheid van de modellen veel interessanter om vast te leggen dan de kledingmerken.


De afgelopen jaren heb ik veel in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd. Zo volgde ik intensieve marketingcursussen en coachingstrajecten. Zoveel geld uitgeven was soms best spannend, maar ik merkte op dat mijn business synchroon groeide met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die twee zijn sowieso erg verbonden.


En dus besloot ik in 2020 om knopen door te hakken. Ik gooide het roer helemaal om en noem mijzelf sindsdien spiritueel fotograaf. Ik doe nu waar mijn hart positief sneller van gaat kloppen. En jou voorzien van ijzersterke visuele content doe ik met alle liefde & creativiteit!


Liefs,

Landa


Sta eens even stil..

Wat wil jij laten zien aan de buitenwereld?

Omdat elke Aligned Branding Shoot anders is, heb ik hieronder meerdere pakketten waar je uit kunt kiezen. Welke past het beste bij jou?

Of boek direct

Aligned Branding Pakketten & Prijzen

New Moon

• 1,5 uur fotografie
• Ideaal voor foto's van je werkzaamheden & werkruimte of winkel
• Inclusief aandacht voor prachtige portretten van jou
• 25 foto's
• Op locatie
• Circa 2 maanden aan social content bij 3x per week posten

€ 555

Full Moon

• Halve dag fotografie (max 4 uur)
• Perfect voor foto's van ceremonies & workshops waar jij jouw magic laat zien
• Mini healing sessie met daaropvolgend een portretmoment
• 75 foto's
• Op locatie
• Circa 6 maanden aan social content bij 3x per week posten

€ 888

Blue Moon

• Volle dag fotografie (max 8 uur) + een Healing Photoshoot t.w.v. €847 (op andere datum)
• Minimaal 125 foto's van al het moois dat je doet, ideaal voor full day ceremonies & retreats met meerdere activiteiten
• Circa 1 jaar aan social content! ;)

€ 1717

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 3131VV. Buiten een straal van 20 kilometer wordt € 0,30 per km gerekend. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.


Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, dus leg alvast een pen & papier klaar. ;)

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, dus leg alvast een pen & papier klaar. ;)


Lieve Landa, wat zijn de foto's tof geworden. Zo mooi en vooral zo wie ik ben. Ontzettend blij met de foto's. Het voelt als een echte reflectie van wie ik ben en wat ik doe en dat komt mede doordat ik me bij jou helemaal op mijn gemak heb gevoeld. Enorm bedankt voor je prachtwerk!

Chantal - Lichtschrijfsels.nl

Werkwijze

1.

Je weet het inmiddels zeker; jij wilt een Aligned Branding Shoot. Je gaat naar het boekingsformulier, kiest jouw datum in mijn agenda en vult het intakeformulier in.

Staat jouw datum er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. Dan kijk ik even wat de mogelijkheden zijn en laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

2.

Ik reageer z.s.m. met een persoonlijk berichtje en de factuur. Als het nodig voelt, maak ik een gedeeld Pinterest-moodboard aan met wat inspiratiebeelden waarvan ik denk dat deze bij jou passen. Jij kunt, als je dat wilt, ook inspiratie toevoegen hieraan.

3.

Op de dag van de Aligned Branding Shoot spreken we af op de locatie naar keuze. Samen nemen we de shoot even door. Als het uitkomt kan dit prima met een lekker theetje.

Ik zorg er altijd voor dat ik een positieve, zuivere energie mee neem. Bij ceremonies & workshops ben ik part of your team. ;)

4.

Het fotograferen gebeurt organisch. We kunnen natuurlijk wel iets in scène zetten, maar maak je geen zorgen over poseren. We zorgen dat je lekker bezig bent en daar komen de mooiste, natuurlijkste foto's van.

5.

Ook zorgen we tijdens de pakketten 'New Moon' & 'Full Moon' voor een portretmoment, een moment waar je echt even helemaal alleen op staat en waar je een connectie maakt met de kijker, jouw ideale klant. Ik begeleid je hier heel natuurlijk bij.

Bij het meest complete 'Blue Moon' pakket krijg je als bonus een Healing Photoshoot erbij, zodat we daar prachtige portretten van je kunnen maken. Dit kan eventueel ook op een andere dag.

6.

Na de shoot krijg jij jouw foto's binnen 2 - 3 weken in een persoonlijke galerij geleverd. Een moment om van te genieten, want jouw prachtige werk kun je nu visueel aan anderen laten zien. Je mag trots zijn op jezelf!


deze magische mensen zijn je voorgegaan..

Floortje & Imke • The Spirit Junkies

www.thespiritjunkies.nl


Paola • Mijn Mooiste Versie

www.mijnmooisteversie.nl


Meg • Spirits & Beings

www.spiritsandbeings.com


Marinka Joanne

www.marinkajoanne.com


Sylvie • Bezielde Zaken

www.bezieldezaken.nl


Iefke • Ontdek & Omarm

www.ontdekenomarm.nl


Atropa • Urban Witches Rotterdam

www.urbanwitchesrotterdam.nl


Veronique • Candra Devi

www.candradevi.nl

& nog vele anderen..


FAQ

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Een belangrijke vraag! Ik maak naast foto's van jou ook mooie sfeerbeelden. Daarom is het handig om de ruimte of plek waar foto's gemaakt gaan worden goed aan kant te maken. Opruimen én prachtig aankleden zoals het bij jouw brand past raad ik dus aan!

Help je met poseren? Ik vind het spannend om op de foto te gaan!

Ik kan me goed voorstellen dat op de foto gaan spannend is. Ik help je ontspannen door middel van coaching, meditatie en energiewerk als dat nodig is. Daarna leg je je vertrouwen bij mij neer! ;)

Moet ik een speciale fotoshoot-ceremonie inplannen of kan het bij een echte?

Dat is helemaal aan jou. Wil je met een paar vrienden een ceremonie/workshop/sessie 'nadoen' voor de foto's, of vinden jouw cliënten het prima dat er een fotograaf aanwezig is? Voel even in wat jij wilt!

Hoe zit het met styling?

Kleed je zoals je je prettig en mooi voelt. Als je wilt kan ik een mooie jurk uit mijn Client Closet van de Healing Photoshoots meenemen. Stuur me een berichtje als je er niet uitkomt, ik help je met alle liefde stralen!

Ik heb geen (fotogenieke) werkplek, wat dan?

Het ligt er een beetje aan wat jouw werk inhoudt en wat je wilt uitstralen. We kunnen een natuurgebied induiken, bij je thuis of in je tuin foto's maken, een tof ingerichte hotelkamer boeken.. Er zijn altijd talloze mogelijkheden. Maak je dus geen zorgen, ik denk met je mee.

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit een Aligned Branding Shoot komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam. Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;)

Kan er in termijnen worden betaald?

Zeker weten, in het intakeformulier kun je aangeven of je in 1, 2 of 3 termijnen wilt betalen.

Reis je ook naar het buitenland?

Naar België is geen probleem. Wil je jouw Aligned Branding Shoot in een ander land, stuur me dan even een mailtje op info@landapenders.com

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Je bent op de een of andere manier hier belandt. Dat is magie. Ook als jouw werk niet heel spiritueel is, kun je mij inzetten voor een Aligned Branding Shoot. Volg je gevoel en als het goed voelt, boek je gewoon. ;)

Wat als ik eigenlijk alleen portretten wil?

Dan is een Healing Photoshoot perfect voor jou. Neem vooral een kijkje op die pagina via het menu van deze website.

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

Ben je er klaar voor?


YASSS! Je gaat het doen: een Aligned Branding Shoot.


En door JA te zeggen, wordt er energetisch direct al iets in werking gezet. Het Universum ontvangt namelijk het signaal dat jij bereidt bent om te investeren in jouw Magical Business en dus is het opletten geblazen wat voor moois er allemaal jouw kant op komt vanaf nu.


Ik kijk er enorm naar uit om jou en jouw Magie vast te leggen!