Voor de healers & de heksen,

de space holders & de transformatiecoaches,

de hoedsters van de maancirkels,

de reiki masters & de tarotisten,

de sound healing muzikanten & de yoga teachers,

de verkopers van magie,

de kruidenvrouwtjes & de vroedvrouwen,

en iedereen die de schaduw verwelkomt

& het licht verspreidt.

Jij hebt je missie gevonden, hè?


Het voelt goed wat je doet. Wat het ook is dat je doet en hoe je jezelf ook noemen mag, het moge duidelijk zijn dat jij jouw steentje bijdraagt aan het bouwen van een prachtige Nieuwe Aarde. Met alle liefde die je in je hebt, help je anderen, opdat ook zij hun liefde weer zullen verspreiden.


En nu wil je dolgraag jouw ideale cliënten aantrekken. Je weet al wat van de marketing en alle Aardse zaken omtrent zaken doen, maar tegelijk ben je zoveel mogelijk in tune met het Universum, omdat je weet dat er voor jou gezorgd wordt.

Aligned Branding Shoots


En nu is de volgende stap jezelf laten zien: 'Dit ben ik, zo voelt werken met mij, en zo ziet het eruit als je in mijn wereld stapt'. Daar heb je dus foto's voor nodig. Goede foto's die jouw energie gelijk overbrengen naar degene die ze bekijkt.


Deze foto's worden het visuele verlengstuk van jouw waardevolle content, waarmee je met jouw expertise & talenten cliënten aan je bindt. Het is een investering die je, in alle waarschijnlijkheid, in meervoud weer terug verdient!

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

"Woooooooow.. ik ben er helemaal stil van! Ik denk de hele tijd wie is die prachtige vrouw? Haha. Maar dat ben ik! De foto's bekrachtigen me zo in het worden wie ik ben en de stappen die ik mag gaan nemen met m'n business."

Sylvie Lub - consciouscupping.nl & lightminded.nl

Wie is Landa Penders?


Al meer dan 12 jaar fotografeer ik. Het overgrote deel van deze tijd focuste ik me op de mode-industrie, maar stiekem vond ik de persoonlijkheid van de modellen veel interessanter om vast te leggen dan de kledingmerken.


De afgelopen jaren heb ik veel in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd. Zo volgde ik intensieve marketingcursussen en coachingstrajecten. Zoveel geld uitgeven was soms best spannend, maar ik merkte op dat mijn business synchroon groeide met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die twee zijn sowieso erg verbonden.


En dus besloot ik in 2020 om knopen door te hakken. Ik gooide het roer helemaal om en noem mijzelf sindsdien spiritueel fotograaf. Ik doe nu waar mijn hart positief sneller van gaat kloppen. En jou voorzien van ijzersterke visuele content doe ik met alle liefde & creativiteit!


Liefs,

Landa

Aligned Branding Shoot

Pakketten & Prijzen

Sta eens even stil..

Wat wil jij laten zien aan de buitenwereld?

Omdat elke Aligned Branding Shoot anders is, heb ik hieronder meerdere pakketten waar je uit kunt kiezen. Welke past het beste bij jou?

Of boek direct

Show your CREATIONS


Het pakket voor makers, kunstenaars & (web)shops. Sfeerfoto's van jouw magische producten.


 • 1 uur fotografie + half uur styling
 • 20 foto's, ideaal voor het vullen van je website, nieuwsbrieven, ads & socials
 • Op locatie bij jou óf in de natuur
 • Geschikt voor kaarsen, sieraden, smudge sticks, kaartendecks & meer, met model of als stilleven
 • Inclusief de Aligned Branding Shoot Guide om je tot in de puntjes voor te bereiden op de shoot


€ 555

Show your MAGIC


Het pakket voor coaches, healers & space holders. Foto's waarop jij aan het werk bent en je energie laat spreken.


 • 2 uur fotografie
 • 35 foto's, ideaal voor het vullen van je website, nieuwsbrieven, ads & socials
 • Op locatie bij jou óf in de natuur
 • Geschikt voor energiewerk, kaartleggingen, yogalessen, ceremonies met fotogeniek altaar & meer
 • We nemen ook tijd voor prachtige portretten van jou
 • Inclusief de Aligned Branding Shoot Guide om je tot in de puntjes voor te bereiden op de shoot


€ 888

Show your STORY


Laat jouw wereld zien. Samen werken we een storytelling concept uit om jouw lievelingsklant kennis te laten maken met jou én al het moois dat je te bieden hebt.


 • 3 uur fotografie
 • 80+ foto's, ideaal voor het vullen van je website, nieuwsbrieven, ads & genoeg beeldmateriaal voor 6 maanden voor op de socials
 • Op locatie bij jou en/of in de natuur
 • Inclusief portretten van jou, het magische werk dat je doet & sfeerbeelden die zo in een tijdschrift kunnen
 • Persoonlijk brainstormen via voice memo’s
 • Inclusief de Aligned Branding Shoot Guide om je tot in de puntjes voor te bereiden + een Moodboard met Kleurenpalet. 


€ 1555

Add a SPARKLE


Er is nog meer mogelijk! Breid het pakket van jouw keuze uit met deze extra's:


 • Portretten • 8 stuks • + € 188
 • Extra foto’s (geen portret) • + € 20 per stuk
 • Reels (gemaakt met iPhone) • 15 - 60 seconden • nu tijdelijk € 35 per stuk


Prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 3131VV. Buiten een straal van 20 kilometer wordt € 0,50 per km gerekend. Let op! Momenteel werk ik alleen op locaties binnen een straal van 1 uur reistijd (auto) vanaf eerder genoemde postcode. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, vraag me gerust het hemd van het lijf.

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, vraag me gerust het hemd van het lijf.

Ervaringen

1 / 3

Floortje • The Spirit Junkies

Nadat ik eerst weken bij Landa haar insta heb zitten gluren om te kijken wat voor een mooi werk ze maakt, werd het tijd om een shoot bij haar te boeken. En wat voor een. De mooiste plekken en de fijne modellen. Landa dacht heel erg mee gedurende het proces en had ook allemaal mooie ideeën. Samen hebben we een super sterke campagne gemaakt met beelden die we lang kunnen gebruiken.

Werkwijze

01/03

1.

Je weet het inmiddels zeker; jij wilt een Aligned Branding Shoot. Je gaat naar het boekingsformulier, kiest jouw datum in mijn agenda en vult het intakeformulier in.

Staat jouw datum er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. Dan kijk ik even wat de mogelijkheden zijn en laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

2.

Ik reageer z.s.m. met een persoonlijk berichtje en de factuur.

Om je te helpen voor te bereiden op relaxte wijze, stuur ik je de Aligned Branding Shoot Guide. Zie het als een leidraad die je stap voor stap helpt om zonder stress de voorbereiding te treffen voor een geweldige shootdag!

3.

Op de dag van de Aligned Branding Shoot spreken we af op de locatie naar keuze. Samen nemen we de shoot even door. Als het uitkomt kan dit prima met een lekker theetje.

Ik zorg er altijd voor dat ik een positieve, zuivere energie mee neem. Bij ceremonies & workshops ben ik part of your team. ;)

4.

Het fotograferen gebeurt organisch. We kunnen natuurlijk wel iets in scène zetten, maar maak je geen zorgen over poseren. We zorgen dat je lekker bezig bent en daar komen de mooiste, natuurlijkste foto's van.

Als je alleen producten laat fotograferen, nemen we de tijd om een mooie set op te bouwen en gaan we elk item op z'n mooist vastleggen. We can be creative butterflies!

5.

Na de shoot krijg jij jouw foto's binnen 3 weken in een persoonlijke galerij geleverd. Een moment om van te genieten, want jouw prachtige werk kun je nu visueel aan anderen laten zien. Je mag trots zijn op jezelf!

01/05

deze magische ondernemers zijn je voorgegaan..

Floortje & Imke • The Spirit Junkies

www.thespiritjunkies.nl

Paola • My Most Beautiful Version

www.mymostbeautifulversion.com

Madelon Lugtert-Plante • Hello Woman

www.hellowoman.nl

Corine Straub • Haseya Wellness

www.haseyawellness.nl

Magda • Ahmyo Sacred Healing

www.ahmyosacredhealing.com

Atropa • Urban Witches Rotterdam

www.urbanwitchesrotterdam.nl

Veronique • Candra Devi

www.candradevi.nl

& nog vele anderen..

FAQ

01/06

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Ik kan me voorstellen dat er een hoop op je af komt bij het boeken van een Aligned Branding Shoot. Daarom heb ik een gids gemaakt die je helpt met alle voorbereidingen treffen, zodat je dit op relaxte manier kunt doen. Je ontvangt de gids na het boeken.

Help je met poseren? Ik vind het spannend om op de foto te gaan!

Ik kan me goed voorstellen dat op de foto gaan spannend is. Ik help je ontspannen door middel van coaching, meditatie en energiewerk als dat nodig is. Daarna leg je je vertrouwen bij mij neer! ;)

Moet ik een speciale fotoshoot-ceremonie inplannen of kan het bij een echte?

Dat is helemaal aan jou. Wil je met een paar vrienden een ceremonie/workshop/sessie 'nadoen' voor de foto's, of vinden jouw cliënten het prima dat er een fotograaf aanwezig is? Voel even in wat jij wilt!

Hoe zit het met styling?

Kleed je zoals je je prettig en mooi voelt. Als je wilt kan ik een mooie jurk uit mijn Client Closet van de Healing Photoshoots meenemen. Stuur me een berichtje als je er niet uitkomt, ik help je met alle liefde stralen!

Ik heb geen (fotogenieke) werkplek, wat dan?

Het ligt er een beetje aan wat jouw werk inhoudt en wat je wilt uitstralen. We kunnen een natuurgebied induiken, bij je thuis of in je tuin foto's maken, een tof ingerichte hotelkamer boeken.. Er zijn altijd talloze mogelijkheden. Maak je dus geen zorgen, ik denk met je mee.

Wat als ik eigenlijk alleen portretten wil?

Dan is een Healing Photoshoot perfect voor jou. Neem vooral een kijkje op die pagina via het menu van deze website.

Wat is een Healing Photoshoot precies?

Tijdens een Healing Photoshoot krijg je 1,5 uur 'healing' om vervolgens de fotoshoot in te gaan. Hierdoor krijg je foto's van jezelf waarin je jouw essentie laat vastleggen. Kijk op de pagina over Healing Photoshoots voor alle informatie!

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit een Aligned Branding Shoot komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam. Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;) Willen andere partijen de foto's gebruiken, dan moeten ze even contact met mij opnemen.

Kan er in termijnen worden betaald?

Zeker weten, in het intakeformulier kun je aangeven of je in 1, 2 of 3 termijnen wilt betalen.

Reis je ook naar het buitenland?

Naar België is geen probleem. Wil je jouw Aligned Branding Shoot in een ander land, stuur me dan even een mailtje op info@landapenders.com

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Je bent op de een of andere manier hier belandt. Dat is magie. Ook als jouw werk niet heel spiritueel is, kun je mij inzetten voor een Aligned Branding Shoot. Volg je gevoel en als het goed voelt, boek je gewoon. ;)

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

01/12

Ervaringen

1 / 4

Mechteld • zOzest

Landa weet je precies op de juiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen, waardoor je gewoon je ding kunt doen en niet na hoeft te denken over poses of gezichtsuitdrukkingen. De foto’s zijn prachtig. Ze geven mij, mijn praktijk en mijn manier van werken precies zo weer zoals ik graag wilde, en ik merk al na het gebruik van een paar foto’s dat ik nog meer cliënten op mijn pad krijg die het allerbeste bij mij passen. Dank je wel lieve Landa!

Ben je er klaar voor?


YASSS! Je gaat het doen: een Aligned Branding Shoot.


En door JA te zeggen, wordt er energetisch direct al iets in werking gezet. Het Universum ontvangt namelijk het signaal dat jij bereidt bent om te investeren in jouw Magical Business en dus is het opletten geblazen wat voor moois er allemaal jouw kant op komt vanaf nu.


Ik kijk er enorm naar uit om jou en jouw Magie vast te leggen!