Mededeling


Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof tot circa april/mei 2023. Ik voel in al mijn vezels dat dit (tweede) kindje voor een transformatie zorgt, dus ook hoe ik de Aligned Branding Shoots wil gaan vormgeven na mijn verlof. LEVEL UP!

als eerste het vernieuwde aanbod horen?

Meld je dan nu aan voor de vrijblijvende waiting list:


Voor de healers & de heksen,

de space holders & de transformatiecoaches,

de hoedsters van de maancirkels,

de reiki masters & de tarotisten,

de sound healing muzikanten & de yoga teachers,

de verkopers van magie,

de kruidenvrouwtjes & de vroedvrouwen,

en iedereen die het donker verwelkomt & het licht verspreidt.


Jij hebt je missie gevonden, hè?


Het voelt goed wat je doet. Wat het ook is dat je doet en hoe je jezelf ook noemen mag, het moge duidelijk zijn dat jij jouw steentje bijdraagt aan het bouwen van een prachtige Nieuwe Aarde. Met alle liefde die je in je hebt, help je anderen, opdat ook zij hun liefde weer zullen verspreiden.


En nu wil je dolgraag jouw ideale cliënten aantrekken. Je weet al wat van de marketing en alle Aardse zaken omtrent zaken doen, maar tegelijk ben je zoveel mogelijk in tune met het Universum, omdat je weet dat er voor jou gezorgd wordt.

Aligned Branding Shoot


En nu is de volgende stap jezelf laten zien: 'Dit ben ik, zo voelt werken met mij, en zo ziet het eruit als je in mijn wereld stapt'. Daar heb je dus foto's voor nodig. Goede foto's die jouw energie gelijk overbrengen naar degene die ze bekijkt.


Deze foto's worden het visuele verlengstuk van jouw waardevolle content, waarmee je met jouw expertise & talenten cliënten aan je bindt. Het is een investering die je, in alle waarschijnlijkheid, in meervoud weer terug verdient!

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf. You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?


"Woooooooow.. ik ben er helemaal stil van! Ik denk de hele tijd wie is die prachtige vrouw? Haha. Maar dat ben ik! De foto's bekrachtigen me zo in het worden wie ik ben en de stappen die ik mag gaan nemen met m'n business."

Sylvie - Bezieldezaken.nl


Wie is Landa Penders?


Al meer dan 12 jaar fotografeer ik. Het overgrote deel van deze tijd focuste ik me op de mode-industrie, maar stiekem vond ik de persoonlijkheid van de modellen veel interessanter om vast te leggen dan de kledingmerken.


De afgelopen jaren heb ik veel in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd. Zo volgde ik intensieve marketingcursussen en coachingstrajecten. Zoveel geld uitgeven was soms best spannend, maar ik merkte op dat mijn business synchroon groeide met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die twee zijn sowieso erg verbonden.


En dus besloot ik in 2020 om knopen door te hakken. Ik gooide het roer helemaal om en noem mijzelf sindsdien spiritueel fotograaf. Ik doe nu waar mijn hart positief sneller van gaat kloppen. En jou voorzien van ijzersterke visuele content doe ik met alle liefde & creativiteit!


Liefs,

Landa


Wat wil jij laten zien aan de buitenwereld?

Omdat elke Aligned Branding Shoot anders is, heb ik hieronder meerdere pakketten waar je uit kunt kiezen. Welke past het beste bij jou?

Of boek direct

De nieuwe pakketten volgen binnenkort.


Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, dus leg alvast een pen & papier klaar. ;)

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, dus leg alvast een pen & papier klaar. ;)


Ervaringen

Floortje • The Spirit Junkies

Nadat ik eerst weken bij Landa haar insta heb zitten gluren om te kijken wat voor een mooi werk ze maakt, werd het tijd om een shoot bij haar te boeken. En wat voor een. De mooiste plekken en de fijne modellen. Landa dacht heel erg mee gedurende het proces en had ook allemaal mooie ideeën. Samen hebben we een super sterke campagne gemaakt met beelden die we lang kunnen gebruiken.


Deze magische mensen zijn je voorgegaan..

Floortje & Imke • The Spirit Junkies

www.thespiritjunkies.nl


Paola • Mijn Mooiste Versie

www.mijnmooisteversie.nl


Marinka Joanne

www.marinkajoanne.com


Sylvie • Bezielde Zaken

www.bezieldezaken.nl


Iefke • Ontdek & Omarm

www.ontdekenomarm.nl


Atropa • Urban Witches Rotterdam

www.urbanwitchesrotterdam.nl


Veronique • Candra Devi

www.candradevi.nl

& nog vele anderen..


FAQ

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Een belangrijke vraag! Ik maak naast foto's van jou ook mooie sfeerbeelden. Daarom is het handig om de ruimte of plek waar foto's gemaakt gaan worden goed aan kant te maken. Opruimen én prachtig aankleden zoals het bij jouw brand past raad ik dus aan!

Help je met poseren? Ik vind het spannend om op de foto te gaan!

Ik kan me goed voorstellen dat op de foto gaan spannend is. Ik help je ontspannen door middel van coaching, meditatie en energiewerk als dat nodig is. Daarna leg je je vertrouwen bij mij neer! ;)

Moet ik een speciale fotoshoot-ceremonie inplannen of kan het bij een echte?

Dat is helemaal aan jou. Wil je met een paar vrienden een ceremonie/workshop/sessie 'nadoen' voor de foto's, of vinden jouw cliënten het prima dat er een fotograaf aanwezig is? Voel even in wat jij wilt!

Hoe zit het met styling?

Kleed je zoals je je prettig en mooi voelt. Als je wilt kan ik een mooie jurk uit mijn Client Closet van de Healing Photoshoots meenemen. Stuur me een berichtje als je er niet uitkomt, ik help je met alle liefde stralen!

Ik heb geen (fotogenieke) werkplek, wat dan?

Het ligt er een beetje aan wat jouw werk inhoudt en wat je wilt uitstralen. We kunnen een natuurgebied induiken, bij je thuis of in je tuin foto's maken, een tof ingerichte hotelkamer boeken.. Er zijn altijd talloze mogelijkheden. Maak je dus geen zorgen, ik denk met je mee.

Wat als ik eigenlijk alleen portretten wil?

Dan is een Healing Photoshoot perfect voor jou. Neem vooral een kijkje op die pagina via het menu van deze website.

Wat is een Healing Photoshoot precies?

Tijdens een Healing Photoshoot krijg je 1,5 uur 'healing' om vervolgens de fotoshoot in te gaan. Hierdoor krijg je foto's van jezelf waarin je jouw essentie laat vastleggen. Kijk op de pagina over Healing Photoshoots voor alle informatie! Bij de Pink & Blue Moon pakketten krijg je dus een Healing Photoshoot & Aligned Branding Shoot in één!

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit een Aligned Branding Shoot komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam. Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;) Willen andere partijen de foto's gebruiken, dan moeten ze even contact met mij opnemen.

Kan er in termijnen worden betaald?

Zeker weten, in het intakeformulier kun je aangeven of je in 1, 2 of 3 termijnen wilt betalen.

Reis je ook naar het buitenland?

Naar België is geen probleem. Wil je jouw Aligned Branding Shoot in een ander land, stuur me dan even een mailtje op info@landapenders.com

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Je bent op de een of andere manier hier belandt. Dat is magie. Ook als jouw werk niet heel spiritueel is, kun je mij inzetten voor een Aligned Branding Shoot. Volg je gevoel en als het goed voelt, boek je gewoon. ;)

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

Mededeling


Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof tot circa april/mei 2023. Ik voel in al mijn vezels dat dit (tweede) kindje voor een transformatie zorgt, dus ook hoe ik de Aligned Branding Shoots wil gaan vormgeven na mijn verlof. LEVEL UP!

als eerste het vernieuwde aanbod horen?

Meld je dan nu aan voor de vrijblijvende waiting list: