Voor de healers & de heksen,

de space holders & de transformatiecoaches,

de hoedsters van de maancirkels,

de reiki masters & de tarotisten,

de sound healing muzikanten & de yoga teachers,

de verkopers van magie,

de kruidenvrouwtjes & de vroedvrouwen,

en iedereen die de schaduw aankijkt

& het licht verspreidt.

Jij hebt je missie gevonden, hè?


Het voelt goed wat je doet. Wat het ook is dat je doet en hoe je jezelf ook noemen mag, het moge duidelijk zijn dat jij jouw steentje bijdraagt aan het bouwen van een prachtige Nieuwe Aarde. Met alle liefde die je in je hebt, help je anderen, opdat ook zij hun liefde weer zullen verspreiden.


En nu wil je dolgraag jouw ideale cliënten aantrekken. Je weet al wat van de marketing en alle Aardse zaken omtrent zaken doen, maar tegelijk ben je zoveel mogelijk in tune met het Universum, omdat je weet dat er voor jou gezorgd wordt.

Aligned Branding Shoots


En nu is de volgende stap jezelf laten zien: 'Dit ben ik, zo voelt werken met mij, en zo ziet het eruit als je in mijn wereld stapt'. Daar heb je dus foto's voor nodig. Goede foto's die jouw energie gelijk overbrengen naar degene die ze bekijkt.


Deze foto's worden het visuele verlengstuk van jouw waardevolle content, waarmee je met jouw expertise & talenten cliënten aan je bindt. Het is een investering die je, in alle waarschijnlijkheid, in meervoud weer terug verdient!

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf.


You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

Wat zijn jouw dromen?


En ben je er klaar voor om ze waar te maken? Want toen ik mijn tarotkaarten om inspiratie vroeg voor dit aanbod, was de boodschap duidelijk. Met behulp van de foto's die voortkomen uit onze samenwerking ga je fundamentele stappen maken met je (spirituele) bedrijf.


You will shift, move, expand, reevaluate, redirect, reestablish & realign. Are you ready?


& if not now, then when?

"Woooooooow.. ik ben er helemaal stil van! Ik denk de hele tijd wie is die prachtige vrouw? Haha. Maar dat ben ik! De foto's bekrachtigen me zo in het worden wie ik ben en de stappen die ik mag gaan nemen met m'n business."

Sylvie Lub - consciouscupping.nl & lightminded.nl

Wie is Landa Penders?


Al meer dan 12 jaar fotografeer ik. Het overgrote deel van deze tijd focuste ik me op de mode-industrie, maar stiekem vond ik de persoonlijkheid van de modellen veel interessanter om vast te leggen dan de kledingmerken.


De afgelopen jaren heb ik veel in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd. Zo volgde ik intensieve marketingcursussen en coachingstrajecten. Zoveel geld uitgeven was soms best spannend, maar ik merkte op dat mijn business synchroon groeide met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die twee zijn sowieso erg verbonden.


En dus besloot ik in 2020 om knopen door te hakken. Ik gooide het roer helemaal om en noem mijzelf sindsdien spiritueel fotograaf. Ik doe nu waar mijn hart positief sneller van gaat kloppen. En jou voorzien van ijzersterke visuele content doe ik met alle liefde & creativiteit!


Liefs,

Landa

Aligned Branding Shoot

INFORMATIE

Sta eens even stil..

Wat wil jij laten zien aan de buitenwereld?

Met een scherpe focus op jouw droomklant ga je haar aantrekken. Zij ziet dat jij belichaamt wat je aanbiedt. Hieronder staat alle praktische informatie over de Aligned Branding Shoot.

Of boek direct

SHOW YOUR

HIGHER SELF


Voor coaches, healers, space holders & magical beings. Foto's waarop jij aan het werk bent en prachtige portretten waar je jouw energie laat spreken.


Aligned Branding Shoot


 • ABS Guide waarin je begeleid wordt om in te tunen op jouw 'Higher Self' + jouw fotoshoot relaxed voor te bereiden
 • Moodboard om visueel op 1 lijn te komen
 • 1,5 uur fotografie
 • Minimaal 35 foto's - voor jouw nieuwste lancering, website, nieuwsbrief & ads
 • Alle foto's waarbij het past, krijg je zowel in kleur als in mijn iconische zwart-wit versie
 • Qua locatie shooten we bij jou in de praktijk, in de natuur of we boeken een droomlocatie (tegen meerprijs).
 • Je ontvangt een combinatie van prachtige portretten waarop je echt straalt & sfeerfoto's om jouw branding grafisch te versterken
 • Optioneel bij te boeken: visagie & stylingINVESTERING

€ 1555

€ 1111BONUS

Bewegend beeld is een fantastische manier om jouw droomklanten je energie te laten voelen. Je ontvangt nu tijdelijk bij jouw boeking minstens één Mini Aligned Branding Movie erbij.


Deze video clips zijn geschikt voor bijvoorbeeld een reel of jouw website en duurt circa 10 seconden. Tijdens de fotoshoot zal ik je begeleiden om je zelfverzekerd te voelen tijdens het filmen. You will rock this!

Prijzen zijn exclusief btw en betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk. Inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 3227 BB. Buiten een straal van 20 kilometer wordt € 0,50 per km gerekend. Let op! Momenteel werk ik alleen op locaties binnen een straal van 1,5 uur reistijd (auto) vanaf eerder genoemde postcode.

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, vraag me gerust het hemd van het lijf.

Geloof in het onmogelijke!


Elke foto die je ontvangt, krijgt een energetische lading liefde & abundance in zich ingeprent. Dit ga je voelen én jouw ideale klant dus ook.


En er is meer, want tijdens de Aligned Branding Shoot mag je me alles vragen over Divine Marketing. Als je wilt, krijg je een stortvloed aan tips & tricks, vraag me gerust het hemd van het lijf.

Ervaringen

Nadat ik eerst weken bij Landa haar insta heb zitten gluren om te kijken wat voor een mooi werk ze maakt, werd het tijd om een shoot bij haar te boeken. En wat voor een. De mooiste plekken en de fijne modellen. Landa dacht heel erg mee gedurende het proces en had ook allemaal mooie ideeën. Samen hebben we een super sterke campagne gemaakt met beelden die we lang kunnen gebruiken.

Floortje • The Spirit Junkies

Werkwijze

01/03

1.

Je weet het inmiddels zeker; jij wilt een Aligned Branding Shoot. Je gaat naar het boekingsformulier, kiest jouw datum in mijn agenda en vult het intakeformulier in.

Staat jouw datum er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. Dan kijk ik even wat de mogelijkheden zijn en laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

2.

Na het inboeken van jouw datum ontvang je in de bevestigingsmail de betaallink. Deze dient binnen 24 uur voldaan te zijn. Je kunt hier kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Om je te helpen voor te bereiden op relaxte wijze, stuur ik je de Aligned Branding Shoot Guide. Zie het als een leidraad die je stap voor stap helpt om zonder stress de voorbereiding te treffen voor een geweldige shootdag!

3.

Op de dag van de Aligned Branding Shoot spreken we af op de locatie naar keuze. Samen nemen we de shoot door.

Ik zorg er altijd voor dat ik een positieve, zuivere energie mee neem. Bij ceremonies & workshops ben ik part of your team. ;)

4.

Het fotograferen gebeurt organisch. We kunnen natuurlijk wel iets in scène zetten, maar maak je geen zorgen over poseren. We zorgen dat je lekker bezig bent en daar komen de mooiste, natuurlijkste foto's van.

5.

Na de shoot krijg jij jouw foto's binnen 3 weken in een persoonlijke galerij geleverd. Een moment om van te genieten, want jouw prachtige werk kun je nu visueel aan anderen laten zien. Je mag trots zijn op jezelf!

01/05

deze magische ondernemers zijn je voorgegaan..

The Spirit Junkies

www.thespiritjunkies.nl

Madelon Lugtert-Plante • Hello Woman

www.hellowoman.nl

Corine Straub • Haseya Wellness

www.haseyawellness.nl

Magda • Ahmyo Sacred Healing

www.ahmyosacredhealing.com

Atropa • Urban Witches Rotterdam

www.urbanwitchesrotterdam.nl

Veronique • Candra Devi

www.candradevi.nl

& nog vele anderen..

FAQ

01/06

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Ik kan me voorstellen dat er een hoop op je af komt bij het boeken van een Aligned Branding Shoot. Daarom heb ik een gids gemaakt die je helpt met alle voorbereidingen treffen, zodat je dit op relaxte manier kunt doen. Je ontvangt de gids na het boeken.

Help je met poseren? Ik vind het spannend om op de foto te gaan!

Ik kan me goed voorstellen dat op de foto gaan spannend is. Ik help je ontspannen door middel van coaching, meditatie en energiewerk als dat nodig is. Daarna leg je je vertrouwen bij mij neer! ;)

Moet ik een speciale fotoshoot-ceremonie inplannen of kan het bij een echte?

Dat is helemaal aan jou. Wil je met een paar vrienden een ceremonie/workshop/sessie 'nadoen' voor de foto's, of vinden jouw cliënten het prima dat er een fotograaf aanwezig is? Voel even in wat jij wilt!

Hoe zit het met styling?

Kleed je zoals je je prettig en mooi voelt. Als je wilt kan ik een mooie jurk uit mijn Client Closet van de Healing Photoshoots meenemen.

Wil je een stylist en/of make-up artist inschakelen voor jouw fotoshoot, neem dan even contact met mij op (mag ook na het inboeken van jouw datum) om jouw wensen en budget door te nemen. Ik heb een groot netwerk en zorg voor een fijne toevoeging aan ons fotoshootteam!

Ik heb geen (fotogenieke) werkplek, wat dan?

Het ligt er een beetje aan wat jouw werk inhoudt en wat je wilt uitstralen. We kunnen een natuurgebied induiken, bij je thuis of in je tuin foto's maken, een tof ingerichte fotostudio boeken.. Er zijn altijd talloze mogelijkheden. Maak je dus geen zorgen, ik denk met je mee.

Wat als ik eigenlijk alleen portretten wil?

Dan is een Healing Photoshoot perfect voor jou. Neem vooral een kijkje op die pagina via het menu van deze website.

Wat is een Healing Photoshoot precies?

Tijdens een Healing Photoshoot krijg je 1,5 uur 'healing' om vervolgens de fotoshoot in te gaan. Hierdoor krijg je foto's van jezelf waarin je jouw essentie laat vastleggen. Kijk op de pagina over Healing Photoshoots voor alle informatie!

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit een Aligned Branding Shoot komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam. Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;) Willen andere partijen de foto's gebruiken, dan moeten ze even contact met mij opnemen.

Kan er in termijnen worden betaald?

Zeker weten, in de betaallink die je na het reserveren van jouw datum ontvangt, kun je aangeven of je in 1, 2 of 3 termijnen wilt betalen.

De eerste termijn dient binnen 24 uur te worden voldaan. De overige termijnen volgen dan na 1 maand en worden automatisch afgeschreven.

Reis je ook naar het buitenland?

Naar België is geen probleem. Wil je jouw Aligned Branding Shoot in een ander land, stuur me dan even een mailtje op info@landapenders.com

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Je bent op de een of andere manier hier belandt. Dat is magie. Ook als jouw werk niet heel spiritueel is, kun je mij inzetten voor een Aligned Branding Shoot. Volg je gevoel en als het goed voelt, boek je gewoon. ;)

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

01/12

Ervaringen

Landa weet je precies op de juiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen, waardoor je gewoon je ding kunt doen en niet na hoeft te denken over poses of gezichtsuitdrukkingen. De foto’s zijn prachtig. Ze geven mij, mijn praktijk en mijn manier van werken precies zo weer zoals ik graag wilde, en ik merk al na het gebruik van een paar foto’s dat ik nog meer cliënten op mijn pad krijg die het allerbeste bij mij passen. Dank je wel lieve Landa!

Mechteld • zOzest

Ben je er klaar voor?


YASSS! Je gaat het doen: een Aligned Branding Shoot.


En door JA te zeggen, wordt er energetisch direct al iets in werking gezet. Het Universum ontvangt namelijk het signaal dat jij bereidt bent om te investeren in jouw Magical Business en dus is het opletten geblazen wat voor moois er allemaal jouw kant op komt vanaf nu.


Aligned Branding Shoot


 • ABS Guide waarin je begeleid wordt om in te tunen op jouw 'Higher Self' + jouw fotoshoot relaxed voor te bereiden
 • Moodboard om visueel op 1 lijn te komen
 • 1,5 uur fotografie
 • Minimaal 35 foto's - voor jouw nieuwste lancering, website, nieuwsbrief & ads
 • Alle foto's waarbij het past, krijg je zowel in kleur als in mijn iconische zwart-wit versie
 • Qua locatie shooten we bij jou in de praktijk, in de natuur of we boeken een droomlocatie (tegen meerprijs).
 • Je ontvangt een combinatie van prachtige portretten waarop je echt straalt & sfeerfoto's om jouw branding grafisch te versterken
 • Optioneel bij te boeken: visagie & stylingINVESTERING

€ 1555

€ 1111BONUS

Bewegend beeld is een fantastische manier om jouw droomklanten je energie te laten voelen. Je ontvangt nu tijdelijk bij jouw boeking minstens één Mini Aligned Branding Movie erbij.


DEZE VIDEO CLIPS ZIJN GESCHIKT VOOR BIJVOORBEELD EEN REEL OF JOUW WEBSITE EN DUURT CIRCA 10 SECONDEN. TIJDENS DE FOTOSHOOT ZAL IK JE BEGELEIDEN OM JE ZELFVERZEKERD TE VOELEN TIJDENS HET FILMEN. YOU WILL ROCK THIS!


Ik kijk er enorm naar uit om jou en jouw Magie vast te leggen!

Prijzen zijn exclusief btw en betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk. Inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 3227 BB. Buiten een straal van 20 kilometer wordt € 0,50 per km gerekend. Let op! Momenteel werk ik alleen op locaties binnen een straal van 1,5 uur reistijd (auto) vanaf eerder genoemde postcode.