De dag is inmiddels SOLD OUT

Na deze dag weet je vol zelfvertrouwen de volgende stap te zetten in jouw bedrijf, om jouw zielsmissie nog verder te verspreiden.

You Magical Being!


Je bent ondernemer geworden, omdat je meer vrijheid wilt in het volgen van jouw zielsmissie. En hoewel je goed bent in wat je doet, is ondernemen toch een vak apart, right?


Er zijn marketingcoaches die een gouden formule beloven, maar als jij dan hoort dat je je toekomstige klanten er eerst aan moet herinneren hoe slecht ze er nu voor staan om vervolgens hun reddende engel te spelen, dan voel je zoveel weerstand. Jij wil niets liever dan oprechte connecties aangaan in het verkoopproces van jouw diensten. Jij werkt vanuit je hart.


Een ding is zeker: als je ondernemer wordt, kom je in een sneltrein van zelfontwikkeling terecht. Tijdens de Mastermind & Shootdag voor Spirituele Ondernemers (her)ontdek je precies wat jij hier te doen hebt én kom je erachter hoe jij jezelf succesvol in de markt kunt zetten, zonder je anders voor te doen dan je bent.

Herken je dit?


 • Je bent semi-allergisch voor alle goedbedoelde stappenplannen van marketing guru's. Je wilt jouw bedrijf op JOUW manier succesvol maken.
 • Je hebt een grote spirituele toolbox tot je beschikking, maar vindt het lastig om aan jouw ideale klant over te brengen wat je nou precies doet.
 • Je wilt meer omzet & natuurlijk: winst! Zo kun je je zielsmissie blijven uitvoeren mét kwaliteit.
 • Je voelt je soms onzeker, terwijl je zo goed bent in wat je doet! Jij denkt echter.. "Moet ik niet doorleren? Ben ik deze prijs wel waard? Ben ik wel goed genoeg?"
 • Je mist een netwerk om mee te sparren. Mensen die jou én je werk begrijpen. Nu doe je alles vaak helemaal alleen.
 • Je bent helemaal klaar voor de next level! Een nieuwe stap, een compleet nieuwe route of de nieuwe versie van jezelf!

STAP IN DE MINDSET VAN OVERVLOED & VERTROUWEN


Hoe fijn zou het zijn om in plaats van altijd alles maar alleen te moeten bedenken, nu juist eens samen te komen met andere ondernemers in het veld? Deel jouw proces, ontvang een dosis inspiratie of misschien precies de liefdevolle schop onder je kont die je nodig hebt.


Op de Mastermind + Shootdag voor Spirituele Ondernemers werk je een dag AAN je bedrijf, in plaats van erin, en ga je naar huis vol energie, nieuwe inzichten, een stappenplan dat bij jou past, business vrienden en ook nog eens nieuwe foto's voor je website & socials - zodat je vol vertrouwen weer verder kunt met jouw zielsmissie verspreiden!


vol vertrouwen

NEXT-LEVEL MET JE BEDRIJF!


SPIRITUELE ONDERNEMERS MASTERMIND & SHOOTDAGZATERDAG 22 OKTOBER 2022Schipluiden

(Zuid-Holland)Op deze dag stap je binnen in een high vibe container waar je kennis & ervaringen deelt en ontvangt. Elke ondernemer is hier om jou te helpen groeien. Samen kijken we naar beperkende overtuigingen & brainstormen we naar bij jou passende, intuïtieve manieren om next level te gaan met jouw bedrijf. En bovendien krijg je prachtige fotoportretten van jezelf die je in kunt zetten voor jouw Aligned Branding!


 • Na deze dag weet jij precies hoe je jouw zielsmissie vol vertrouwen nóg succesvoller kunt uitvoeren als (spiritueel) ondernemer - zonder dingen te doen die niet bij jou passen!
 • Een galerij vol fantastische foto's van de dag + van portretten van jou alleen waarmee je klanten aantrekt die resoneren op jouw energie!
 • Inclusief vegan lunch, hand-out & luxe journal!
 • Je maakt nieuwe contacten die jou daadwerkelijk begrijpen - zodat je niet altijd alles meer alleen hoeft te verzinnen!
 • Tot slot profiteer je ook van maar liefst € 1184,99 aan EXTRA bonussen, bovenop deze fantastische dag, zodat je tijdens het ondernemen altijd je zelfvertrouwen weer op kunt roepen, als je het even nodig hebt! ;)€ 1111

€ 988

€ 816,53 ex btw & btw vraag je natuurlijk terug.

Betaling in termijnen is mogelijk.Na deze dag heb je..

CONCRETE STAPPEN DIE GOED VOELEN OVER HOE JOUW BUSINESS VERDER KAN GAAN GROEIEN


In een ontspannen en gezellige staat komen de beste ideeën. Maar ook kun je hier belemmerende overtuigingen met elkaar aankijken en na integratie loslaten.


NIEUWE FOTO'S GEVULD MET NEXT LEVEL ENERGY


Jij kiest 2 outfits en of je binnen of buiten foto's wilt en laat jezelf vastleggen met high vibe energy. Zo heb je straks portretten & sfeerbeelden voor op je website & socials.


Een kring van gelijkgestemde ondernemers waar je mee kunt sparren


Je hebt lang genoeg alles alleen gedaan. Met elkaars input kom je eindelijk verder en kun je na deze dag contact blijven houden.


Dit willen anderen uit deze dag halen:

Dit gaan we doen:


 • Om 10:00 uur starten we. We maken kennis en beginnen daarna met een fijne oefening om uit ons hoofd te komen en in ons lijf te zakken: de beste manier om in HIGH VIBE ENERGY te komen.


 • Vervolgens duiken we gelijk DE DIEPTE IN door het doen van een confronterende, maar uplifting oefening. De inzichten die hieruit voortkomen delen we met elkaar. In elkaars ervaringen vind je herkenning, maar ook mega veel inspiratie!


 • Dan is het tijd voor de lunch. Je kunt een luchtje scheppen op het terrein voor je weer de diepte in duikt met de eerste BONUS van de dag. Berthe Schipper geeft de workshop: HUMAN DESIGN IN BUSINESS en neemt je aan de hand van jouw eigen Human Design Chart mee in vele openbaringen over jezelf. Dit is magic!


 • Tijd voor de FOTOSHOOT! In 10 minuten neem ik 1 voor 1 elke Spirituele Ondernemer voor mijn lens. Ja, dit klinkt kort, maar geloof me.. het is tijd genoeg om prachtige foto's van je te maken! Je kiest van tevoren 2 outfits uit en of je binnen of buiten op de foto wilt.


 • Terwijl de fotoshoots gaande zijn, vind ook het MASTERMIND SPEEDDATEN plaats. Elke ronde kun je sparren met een andere ondernemer. Je krijgt een vraag te beantwoorden of een opdracht te doen. Super waardevol om te verbinden en nieuwe inzichten op te doen!


 • Hierna mogen we even relaxen met de tweede BONUS: een begeleide visualisatie meditatie met LIVE SOUND HEALING verzorgd door Isaura Inner Fire.


 • Daarna delen we nog een laatste keer onze bevindingen in de cirkel en is het tijd om af te sluiten. Je wordt geprikkeld om de eerstvolgende stappen die je gaat zetten te formuleren om jouw bedrijf NEXT LEVEL te brengen.


 • Rond 18:00 uur ga je naar huis met een heleboel nieuwe energie, ideeën en fijne connecties om mee te kunnen blijven sparren.


 • Als kers op de taart de laatste BONUS: we zullen 4 weken later nog online met elkaar samenkomen om te bespreken hoe de tijd na deze dag voor je is gegaan. Hoe gaat het met het integreren van alles dat je deze dag hebt opgedaan? Yes, we houden elkaar accountable!

"44% van de geïnteresseerden geeft aan klaar te zijn voor de NEXT LEVEL in hun bedrijf

39% draait niet genoeg OMZET

17% voelt zich soms ONZEKER in het ondernemen"

Redenen van deelnemers om mee te doen

3 redenen waarom deze dag uniek is:1.

Sinds ik van modefotografie (2010) naar spiritueel fotograaf (2020) ben geswitcht, is alles gaan stromen voor mij. Mijn agenda is steeds maanden volgeboekt! Juist door mijn ervaringen van de afgelopen 5 jaar in het intuïtief ondernemen kan ik heel scherp mijn vinger leggen op wat er NU werkt.


2.

Deze dag is een beetje anders dan andere Masterminds. Niet alleen door het energetische veld dat voelbaar van te voren wordt klaar gezet, maar ook omdat het programma bewust rekening houdt met zowel ontspanning als doe-energie. Yin & Yang. Ontvangen & geven. Zo ervaar je de flow die je vervolgens mee naar huis neemt.


3.

Naast een fijne dag vol inzichten, ideeën en verbinding met andere Spirituele Ondernemers, gaan we natuurlijk ook portretten van jou maken! Met mijn 13 jaar aan fotografie-ervaring kun je erop vertrouwen dat - zelfs als je dit heel spannend vindt - het op de foto gaan een fijne ervaring wordt!


Fotoshoot Ervaringen

Nadat ik eerst weken bij Landa haar insta heb zitten gluren om te kijken wat voor een mooi werk ze maakt, werd het tijd om een shoot bij haar te boeken. En wat voor een. Landa dacht heel erg mee gedurende het proces en had ook allemaal mooie ideeën. Samen hebben we een super sterke campagne gemaakt met beelden die we lang kunnen gebruiken.

Floortje • The Spirit Junkies

Foto: Amber & Wolf

OVER LANDA PENDERS


Na 10 jaar als mode- en portretfotograaf te hebben gewerkt, waaronder ook in New York, kwam ik tot de conclusie: dit is het niet! Ik besloot om alles los te laten en na een jaar 'ruimte te hebben gemaakt' begon het te stromen: ik combineerde Healing & Fotografie & ontwikkelde Aligned Branding Shoots voor Spirituele Ondernemers.


Succes betekent voor mij zoveel méér dan alleen een goed gevulde bankrekening. Het gaat om mijn zielsmissie verspreiden; het laten zien aan anderen hoe je óók kunt leven; vol vertrouwen, overgave en met geloof in magie. Succes gaat over mijn dagen zelf in kunnen delen, veel tijd met mensen die ik liefheb spenderen, kunnen doen en laten waar mijn behoeften liggen.

Mijn stijl van ondernemen is intuïtief. Ik leer graag van anderen, maar maak het altijd eigen, omdat het anders niet werkt. Authentiek zijn is een van mijn kernwaardes, omdat ik geloof dat je met jouw eigen, individuele energie juist de beste successen behaalt. En daarvoor hoef je geen tactieken toe te passen die menig marketing coach je toeschreeuwt.


Inmiddels zit ik reeds maanden volgeboekt & is de agenda voor fotoshoots momenteel tijdelijk gesloten. Deze Mastermind & Shootdag is de enige manier om dit jaar nog met Landa samen te werken.
IN DE MEDIA


Happinez & HX Magazine hebben mij geïnterviewd & mijn foto's stonden o.a. in Harper's Bazaar, &C en Elle. Tevens ben ik te zien in het programma Mijn Spirituele Zoektocht.DEZE DAG IS VOOR JOU!


 • Je bent gaan ondernemen, vanwege jouw zielsmissie! Het draagt op jouw unieke wijze bij aan een mooie, nieuwe wereld!
 • Je hebt al allerlei 'strategieën' uitgeprobeerd wat ondernemen betreft, maar het voelt nooit helemaal JIJ. Je wilt intuïtief ondernemen op JOUW manier.
 • Je bent bereid om jezelf een spiegel voor te houden en je comfortzone groter te maken. That's how you grow, baby!

DEZE DAG IS niet voor jou..


 • Je wilt graag dat iemand anders je stap voor stap vertelt wat jij moet doen. No, you are in charge!
 • Je komt deze dag alleen om te halen en hebt niet het gevoel dat je ook anderen iets te brengen hebt, zoals levenservaring, mensenkennis en creativiteit. ;)
 • Je verwacht dat deze dag een magic pill gaat zijn. De resultaten hangen af van het werk dat jij erin steekt.

If not now, then when?

Laagste prijs ooit!


Je leest het goed, dit is de eerste keer dat ik de Mastermind & Shootdag organiseer. Daarom voelt het goed om een instapprijs te hanteren. Er zijn max. 10 plekken en er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar momenteel!

BONUS: WORKSHOP HUMAN DESIGN IN BUSINESS


Human Design geeft je een handleiding van jezelf, maar je kunt het ook zo goed inzetten om te weten hoe jij jouw business het best kunt runnen. Human Design Coach Berthe Schipper maakt het inzichtelijk voor je tijdens haar workshop op deze dag!

BONUS: Live sound healingOntspanning en verwondering zijn geheime ingrediënten voor het uitnodigen van inspiratie. We werken niet alleen maar hard, maar mogen ook lekker liggen en de magie van Isaura en haar instrumenten ontvangen.

BONUS: ACCOUNTABILITY CALL VIA ZOOM NA 4 WEKENJa, zo'n dag gaat natuurlijk heel veel in gang zetten. Elkaar weer spreken na een maand geeft een stok achter de deur om te delen hoe het integratieproces verloopt. We vieren onze successen met elkaar én stellen ons kwetsbaar op, want alles dat we meemaken is waardevol!DIT WILLEN ANDEREN UIT DEZE DAG HALEN:

Foto: Nienke Eijkens

FAQ

Ik noem mezelf geen spirituele ondernemer, is dit ook voor mij?

Je leest dit niet voor niets, dus iets in je voelt de aantrekking. Je bent welkom als je open staat voor spiritualiteit, ook als je geen energetische behandelingen doet, jezelf heks noemt of standaard wierook brandt in je werkruimte.

Ik ben een starter, is dit wat voor mij?

Een beginnersmindset kan juist heel verfrissend en dus waardevol zijn. Het is voor de groep van belang dat iedereen kan geven én ontvangen. Daar is ondernemerservaring handig bij, maar ook kwaliteiten zoals levenservaring, mensenkennis en creativiteit. ;) Voel jij een dikke YES! Dan mag je je gevoel volgen!

Is deze dag zakelijk aftrekbaar?

Yes! Het zijn zakelijke kosten die je maakt om 'advies in te winnen over de levensvatbaarheid van je bedrijf', zoals de belastingdienst-website dat zelf zo lekker formeel verwoordt. En foto's voor je marketing zijn het natuurlijk ook. Dus huppakee, aftrekken die hap en minder belasting betalen aan het eind van het jaar. ;)

Hoe werkt de betaling? Kan ik in termijnen betalen?

Als je jouw plek hebt gereserveerd, maak ik handmatig een factuur aan die ik naar je stuur. Deze kun je via iDeal betalen of handmatig overmaken.

Je kunt in het inschrijfformulier aangeven of je in 1, 2, 3 of 4 termijnen wilt betalen. Kies je voor meerdere termijnen, dan ontvang je na een maand een nieuwe factuur die je op dezelfde wijze kunt betalen. Enne.. ik vraag geen extra kosten voor in termijnen betalen.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

De locatie is alleen met een lange trap te bereiken. Dit betekent tot mijn spijt dat het helaas niet rolstoelvriendelijk is.

Help je met poseren? Ik vind het spannend om op de foto te gaan!

Natuurlijk! Ik kan me goed voorstellen dat het spannend is om op de foto te gaan, maar weet dat elke emotie slechts 90 seconden nodig heeft om getransformeerd te worden, mits de emotie doorvoeld wordt! Daarom moedig ik je aan om dit gewoon te doen. En ik help je met kleine, fijne aanwijzingen om je op je gemak te krijgen. Komt goed!

Hoe moet ik mij voorbereiden op de dag?

Je krijgt een mail met instructie na aanmelden, maar het is nu al leuk om te weten dat je voor de fotoshoot 2 kledingsets mag uitkiezen uit je eigen kast. Let op je brandingkleuren en ik raad aan om lichte en egale kleuren te dragen, indien dat past bij jouw brand, omdat dit super fotogeniek is! Drukke printjes dus liever niet.

Verder.... heb je je geboortetijd nodig om jouw Human Design chart te kunnen ophalen. Dus wellicht ligt er nog ergens een geboortekaartje van je als je deze niet weet? Gelukkig komt het bij Human Design niet op de minuut, dus no worries als je het ongeveer weet.

Hoe zit het met styling & make-up?

Voor de fotoshoot mag je 2 kledingsets uitkiezen uit je eigen kast. Welke kleuren heb je in jouw branding en kun je die terug laten komen in de kleding die je draagt?

Ik raad aan om de kleuren ook egaal en licht te houden, indien dat past bij jouw merk, omdat dit super fotogeniek is. Maar doe vooral wat goed voelt! Dat is belangrijker.

Je mag je make-up en haar in de ochtend (thuis) al in model brengen, zodat een touch-up gedurende de dag nog even kan voor de Fotoshoot en het Mastermind Speeddaten beginnen.

Kunnen mijn compagnon / partner in crime / soul sister ook samen komen? Wij ondernemen namelijk met z'n 2.

Dit kan tegen een vergoeding van € 150 extra. Jullie zijn tijdens de Speeddating Mastermind en de fotoshoot 'samen één'. Natuurlijk mogen jullie wel binnen die 10 minuten zowel foto's apart, als samen laten maken, maar wees je ervan bewust dat we SNEL moeten zijn. Komt goed, hoor! Geef het aan bij het aanmelden.

Hoeveel foto's krijg ik?

Je krijgt tijdens de 1-op-1 fotoshoot minimaal 10 prachtige portretten van jezelf en tijdens de workshop en sound healing loop ik ook rond met mijn camera om foto's van je te maken terwijl je lekker in je element bent.

In het midden van de cirkel maak ik een prachtig altaar op met veel bloemen en de aankleding van de dag is prachtig. Neem gerust voorwerpen mee die jij op de foto wilt die je eventueel bij het altaar of bij jezelf kunt neerzetten. Denk ook aan tools die jij gebruikt in jouw werk, zoals zelfgemaakte smudge sticks, edelstenen, jouw boek, muziekinstrument, noem maar op.

Je ontvangt uiteindelijk een galerij met jouw portretten én een flinke galerij met allemaal mooie momenten van de dag - die jij ook mag gebruiken voor jouw site & socials. Genoeg content dus!

Wat is er toegestaan met de foto's?

De foto's die voortkomen uit deze shootdag komen met een licentie voor het gebruik op jouw website, social media, publicaties en advertenties vanuit jouw naam.

Let erop dat je aan naamsvermelding doet. Dit is wettelijk verplicht en helpt mij natuurlijk ook. ;)

Willen andere partijen de foto's gebruiken, dan moeten ze even contact met mij opnemen.

Ik weet al veel van Human Design, is die workshop dan voor mij?

Super fijn als je de basis al weet! Human Design is zo'n uitgebreid systeem, elke keer dat je er weer iets over hoort, haal je er toch nieuwe dingen uit en deze keer gaat het specifiek over hoe je jouw Human Design profiel in je business in kunt zetten. Vanuit Berthe's eigen design heeft ze ook een iets andere kijk op het systeem. Zo verwoordt ze dingen soms anders, wat weer voor een diepere laag aan betekenis kan zorgen!

Wanneer is de accountability zoom call?

Als je op 11 oktober 2022 komt dan vindt deze zoom call plaats op dinsdag 8 november 2022 van 20:00 tot max 22:00 uur.

Als je op 22 oktober 2022 komt, dan vindt deze zoom call plaats op dinsdag 15 november 2022 van 20:00 tot max 22:00 uur.

Schrijf het vast op in je agenda! We nemen de meeting op voor als je er onverhoopt niet bij kunt zijn.

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Stuur me gelijk even een mailtje (info@landapenders.com) of DM via Instagram @landapenders. Ik beantwoord al jouw vragen met liefde!

Extra BONUSSEN

(t.w.v. € 1184,99)


It gets even better! Als deelnemer aan de Mastermind & Shootdag voor Spirituele Ondernemers krijg je er ook nog eens de volgende EXTRA bonussen bij. Zo krijg je nog meer inzichten in jouw eigen patronen tijdens het ondernemen, zodat je jouw zelfvertrouwen altijd weer op kunt roepen als je het even niet meer voelt!


Aan jou natuurlijk de keus of je er gebruik van maakt. Wel leuk om te zien hoe andere ondernemers hun ding doen! Enne, leuk om te weten: in de loop van de tijd worden de extra bonussen ook nog aangevuld. ;)

Jaarprogramma: SSLJ

€ 555

Jaarprogramma: SSLJ

€ 555

In de Sacred Self-Love Journey nemen Emmelie & Landa je mee om je zelfliefde te verhogen met hulp van zelfontwikkeling & spiritualiteit. Je krijgt toegang tot de spiksplinternieuwe versie (in okt/nov) om alles dat al in jou zit naar boven te halen.

Cursus: Sacred Astrology

€ 250

Cursus: Sacred Astrology

€ 250

Layra Torjuul leert je in deze cursus hoe je vanuit verbinding met Moeder Aarde en Vader Kosmos, astrologie toe kan passen is in je dagelijkse leven én in je business.

Masterclass: Shaking Practice

€ 200

Masterclass: Shaking Practice

€ 200

Shake it all out! Shaken is een super natuurlijke behoefte van jouw lichaam om spanning en trauma los te laten. Embodied Temple Keeper Emmelie Rietveld geeft een masterclass waarin ze je alle theorie rondom shaken geeft én het je laat ervaren!

Medicijnwiel Reading

€ 85

Medicijnwiel Reading

€ 85

In deze heldere én krachte reading geeft Jeanette Sjardijn je helderheid over jouw zielsmissie – karmatische thema’s/ uitdagingen en o.a. inzicht over hoe jij je talent het beste kunt inzetten. Dit herinnert je aan de beste versie van jezelf!

Meditatie I

€ 50

Meditatie I

€ 50

Natascha van Praktijk Akitsu neemt je mee in deze transformerende meditatie/visualisatie: 'Vol Vertrouwen Ondernemen' waarin je op zoek gaat naar de ondernemer in jou. Wat jou daarin beperkt heel & transformeer je op deze bijzondere reis.

Meditatie II

€ 35

Meditatie II

€ 35

Heb je een blokkade op geld? Door de meditatie 'Positive Money Frequency' van Ellen Ista van Be Wholesome regelmatig te doen hef je deze op en kun jij in overvloed geld ontvangen!

Transmissie & Energy Healing

€ 9,99 (symbolisch bedrag)

Transmissie & Energy Healing

€ 9,99 (symbolisch bedrag)

Liona Dalia maakt haar RECODE activatie beschikbaar voor jou. Tijdens deze sessie neemt ze je mee in waar het bij haar ‘mis ging’ op haar pad en ze geeft een andere kijk op heling, heelheid, spirituele groei en leiderschap.


VOL VERTROUWEN

NEXT-LEVEL MET JE BEDRIJF!


SPIRITUELE ONDERNEMERS MASTERMIND & SHOOTDAGZATERDAG 22 OKTOBER 2022SCHIPLUIDEN

(Zuid-Holland)Op deze dag stap je binnen in een high vibe container waar je kennis & ervaringen deelt en ontvangt. Elke ondernemer is hier om jou te helpen groeien. Samen kijken we naar beperkende overtuigingen & brainstormen we naar bij jou passende, intuïtieve manieren om next level te gaan met jouw bedrijf. En bovendien krijg je prachtige fotoportretten van jezelf die je in kunt zetten voor jouw Aligned Branding!


 • Na deze dag weet jij precies hoe je jouw zielsmissie vol vertrouwen nóg succesvoller kunt uitvoeren als (spiritueel) ondernemer - zonder dingen te doen die niet bij jou passen!
 • Een galerij vol fantastische foto's van de dag + van portretten van jou alleen waarmee je klanten aantrekt die resoneren op jouw energie!
 • Inclusief vegan lunch, hand-out & luxe journal!
 • Je maakt nieuwe contacten die jou daadwerkelijk begrijpen - zodat je niet altijd alles meer alleen hoeft te verzinnen!
 • Tot slot profiteer je ook van maar liefst € 1184,99 aan EXTRA bonussen, bovenop deze fantastische dag, zodat je tijdens het ondernemen altijd je zelfvertrouwen weer op kunt roepen, als je het even nodig hebt! ;)€ 1111

€ 988

€ 816,53 ex btw & btw vraag je natuurlijk terug.

Betaling in termijnen is mogelijk.